Danijela Vranić: Povratak na estradu

Danijela Vranić: Povratak na estradu

Autor: | 24/08/2012

0

Danijela Vranić se posle više od dve godine odsustva vraća na muzičku scenu.Pevačica je uspela da pobedi bolest i prvi put posle toliko vremena nastupiće na jednom novosadskom splavu. Zanimljivo je da je 'kraljica splavova' baš na ovom mestu i započela svoju karijeru.
- Ona se polako vraća u sedlo. Počela je da tezgari, ali zbog zdravstvenog stanja, koje još nije potpuno stabilizovano, zasad peva samo jednom nedeljno. U međuvremenu je prikupilanove pesme i otpevala ih u studiju. Preostalo je samo da se urade aranžmani. Ako sve bude kako treba,  novi album biće gotov do Nove godine - otkriva izvor.
Vranićeva se uhvatila u koštac i s viškom kilograma, koje je dobila usled jakih terapija. Pored toga što je korigovala ishranu, ona i redovno vežba, jer za promociju novog albuma želi da izgleda sjajno kao nekad.
Podsećanja radi, Danijeli je sve krenulo nizbrdo od sukoba s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, nakon čega je završila u bolnici. Čvrsto rešena da se vrati na pravi put, Vranićeva je pobedila bolest, posetila Ostrog i sad kreće u nove pobede.

Izvor: Kurir, S media

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin