Gven Stefani: Porodično uživanje na plaži

Gven Stefani: Porodično uživanje na plaži

Autor: | 29/08/2011

0

Gven Stefani i njen suprug Gavin Rosdejl su ovog vikenda mamili poglede na plaži u Malibuu. Naime, poznati par je dan proveo na plaži u blizini svog doma igrajući se sa sinovima Kingstonom i Zumom. Četrdesetogodišnja pevačica grupe "No Doubt" i godinu dana stariji britanski muzičar pokazali su zavidne mišiće i savršeno izvajana tela. Iako su oboje prešli 40-u na plaži u Malibuu trčkarali su za svojim sinovima, pomagali im da naprave zamke od peska i uživali u brčkanju.

Gven je nosila gornji deo kupaćeg kostima u crnoj boji i lepršavu suknju, a kao i uvek, na usnama je imala crveni ruž, dok je pogled sakrila sunčanim naočarima mačkastih retro okvira.

Pevačica se nedavno vratila u studio kako bi snimila svoj prvi album s grupom "No Doubt" nakon gotovo čitave decenije,  zbog čega se neće pojaviti na njujorškoj nedelji mode, gde će biti predstavljena nova kolekcija njene modne linije LAMB.

Njen suprug Gavin takođe je zauzet u poslednje vreme, a nedavno je objavio da nakon osam godina priprema veliki povratak sa svojim bendom "Bush".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti