Princeza Jelisaveta pobedila na maskenbalu

Princeza Jelisaveta pobedila na maskenbalu

Autor: | 05/11/2011

0

Princeza Jelisaveta Karađorđević poslednje jesenje dane provodi kod kćerke Katarine Oksenberg u Los Anđelesu. Svaki slobodan trenutak koristi da bude što više sa svojim unucima Majom i Selest. One su joj i ove godine priredile iznenađenje koje će dugo pamtiti. Zamolile su je da se maskira i da krene sa njima u potragu za slatkišima za Noć veštica. Tako je naša predstavnica kraljevske krune provela i Noć veštica, maskirala se u đavolicu i sasvim neočekivano osvojila nagradu.
Maska đavolice verovatno ostala nezapažena i bila samo jedna u moru mnogih drugih da je u pitanju bilo ko drugi, a ne Jelisaveta Karađorđević. Njena energija, osmeh, radost i uživanje u životu nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim. Tako je bilo i ovaj put.
Jelisaveta Karađorđević u kostimu đavolice bila je toliko šarmantna da je ponela prvu nagradu za masku na žurki koja je organizovana povodom Noći veštica. Svi su bili oduševljeni njenim kostimom koji je, kako je žiri rekao, nosila na poseban način.
- Deca su odlučila da treba da budem đavolica! A ja sam to sa oduševljenjem prihvatila. Sem toga veoma volim crvenu boju - objašnjva princeza Jelisaveta Karađorđević za „Blic“.
Ipak, ni njena unuka Maja, najmlađa u porodici, nije ostala bez nagrade. Ona je osvojila trofej za najsmešniji kostim - maskirala se u kengura. Jelisaveta kaže da su se njih dve super provele idući od vrata do vrata i skupljajući slatkiše.
- Oh, bilo je tako zabavno! Išle smo zajedno i govorile trik ili slatkiš. Bilo nam je baš lepo - kroz smeh dodaje princeza. S njima je bila i starija Katarinina ćerka Selest koja se maskirala u tigra.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin