Počinje VIP Survivor: Hrabra avantura na Filipinima

Počinje VIP Survivor: Hrabra avantura na Filipinima

Autor: | 21/10/2010

0

Posle skoro tri meseca iščekivanja, u petak 22. oktobra u 22h na Prvoj srpkoj televiziji počinje "Survajver Srbija” sa poznatim ličnostima. Treća sezona šoua koji je postavio standarde produkcije u Srbiji snimana je po drugi put na Filipinima. Osam žena i osmorica muškaraca testirali su svoje živce, mišiće, granice izdržljivosti, snalažljivost i timski duh na dalekim ostrvima u borbi za nagradu od 50.000 evra.
Goca Tržan, Vesna i Nikolija Zmijanac, Nikola Rokvić, Edin Škorić, Jelena Mrkić, Bojana Barović, Knez, Toni Zen, Milan Rus, Marko Bulat, Aleksandra Perović, Biljana Cincarević, Katarina Vučetić, Miloš Vlalukin i Andrej Maričić.

To su takmičari treće sezone najekstremnijeg rijalitija koji su se hrabro otisnuli u svoju najopasniju avanturu. Od ovakve kombinacije poznatih faca svi očekuju pregršt interesantnih situacija, a naši selebritiji su proživeli pravi pakao na Filipinima: za hranu su morali da se snalaze sami, pravili su kuću od pruća, preživeli zemljotres, borili se sa zmijama, bilo je povreda, svađa, ali i ljubavi... Svako od njih je više nego opravdao očekivanja i potvrdio da je u „Survajveru” sve moguće.

A da “Survajver” ni za lica sa naslovnih strana od samog početka nije imao milosti videće se već u prvoj epizodi. Ako su takmičari prilikom dolaska na ostrvo očekivali bar donekle udobno putovanje automobilima ili barem autobusima, to nisu dobili, do cilja su morali da pešače. Put ih je vodio kroz pirinčana polja, blato i bare velike kao jezero, pa su morali da koriste skele. Iako su na početku delovali vrlo poletno i puni energije, pred kraj „šetnje“ mnogima je „Survajver“ preseo.

A tek kad su došli na prvo odredište čekalo ih je neprijatno iznenađenje. Dobrodošlicu im je poželeo voditelj Andrija Milošević, ali on nije bio ta neprijatnost, naprotiv. Vest koju im je saopštio dovela je do očaja ženski deo ekipe. Ne zna se ko je bio tužniji: Bojana Barović ili Goca Tržan. Nije bilo svejedno ni mami i ćerki, Vesni Zmijanac i njenoj Nikoliji. Šta je to toliko pogodilo nežniji deo Survajvera, moraćete da otkrijete na Prvoj! Posle prvobitnog šoka, „Survivor“ se nastavio uobičajeno surovo i učesnici su odmah dobili i prvi zadatak. A poznate ličnosti, koje vole da su u centru pažnje, uspeli su da od prvog izazova naprave pravu komediju i mnogo smeha.

“Survajver” je jedan od najvećih produkcionih projekata u regionu. Više od 800 ljudi bilo je angažovano na snimanju ovog nesvakidašnjeg šoua. Srpska ekipa sarađivala je treću godinu zaredom sa brojnim produkcionim timom iz Španije, Argentine i Izraela. Imajući u vidu da brojne opasnosti vrebaju ne samo takmičare, već i same organizatore, u projekat je uključen i čitav puk medicinskog osoblja. Našu ekipu pratili su i srpski lekari kao i stručan tim psihologa. Vojne i policijske snage takođe su bile na raspolaganju našoj produkciji, a tokom samog snimanja ekipa je raspolagala pravim arsenalom tehnologije i opreme. Preko 38 kamera pratilo je svaki korak zvezda, a helikopteri, gliseri, čamci koristili su se svakodnevno u beleženju avantura poznatih robinzona.

U uslovima tropske vlažne klime i najmanja povreda predstavljala je potencijalnu opasnost. Zbog prebrzog razmnožavanja bakterija, svaka posekotina je tretirana kao visoko rizična tako da su lekari imali pune ruke posla. Tokom boravka na Filipinima lekarske ekipe su imale više od 60 intervencija ali najvažnije je da su svi takmičari, bez obzira na izuzetno teške uslove, sve dobro podneli.

Najzanimljivi detelji preživaljavanja srpskih zvezda su tek pred nama. Da li je bilo teže preživeti bez hrane ili svojih najbližijih, šta ih je više bolelo, povrede ili izdaje, saznaćemo vrlo brzo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vip survivor

Pročitajte još

Najnovije vesti