Saša Kovačević priznao: Zavisnik sam od teretane

Saša Kovačević priznao: Zavisnik sam od teretane

Autor: | 19/04/2016

0

Iako se nedavno pojavila vest da su se roditelji Saše Kovačevića nedavno razveli, miljenik ženske publike kaže da se to dogodilo pre pet godina, i demantovao da se zbog toga nalazi u depresiji. I dalje veruje u brak, pa zbog toga i dalje važi za najpoželjnijeg neženju na estradi.

- Zahvalio bih se svakome ko me doživljava na takav način. Volim da vodim računa o fizičkom izgledu, volim da treniram, da radim ono što volim, i to je na kraju krajeva najbitnije.

Iako neki smatraju da je preterao sa odlaskom u teretanu, Saša je i dalje veoma omiljen među pripadnicama lepšeg pola.

- Do pre godinu, dve nisam toliko vodio računa o ishrani. Samo sam promenio ishranu, a što se treninga tiče, treniram pet do šest puta nedeljno. Ako sam negde dva, tri dana van zemlje, onda koristim vreme pa treniram u hotelu, ili gde god stignem. Nekako, kada ti to uđe u krv zaista si zavisnik od toga, tako da slobodno mogu reći da sam zavisnik od teretane.

Svoju devojku Jovanu iznenađuje svakodnevno.

- Uglavnom je iznenadim nekim putovanjem, i s obzirom da sam često na putu, uvek se tu nađe neka sitnica. Ona je više romantik i kad god se vraćam sa puta zna da me obraduje na originalan način.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Pročitajte još