Love Story na Belom dvoru: Neodoljivi Panorama pogled

Love Story na Belom dvoru: Neodoljivi Panorama pogled

Autor: | 11/03/2024

0

U panorami okupanoj zlatnim sjajem, elegancijom i autentičnim stilom uživalo je više od dvesta zvanica, predstavnika najvećih medijskih kuća u Srbiji, "beauty" influensera, i to na Belom dvoru, gde je svečano promovisana nova Panorama maskara, čuvenog brenda L'Oréal Paris.

Promo

 

Bilo je to veče pravog uživanja za sve one koji prate najnovije trendove u mejkap svetu. Uz mogućnost da maskaru iste večeri isprobaju i uvere se zašto je "Panorama" postala svetski hit, uz sjajnu zabavu ispred ogledala, kao i u zanimljivim „separeima“ specijalno napravljenim za fotografisanje u kojima je maskara "Panorama" u prvom planu, zvanice su se sjajno zabavile i još jednom uverile da od brenda "L'Oréal Paris" uvek stiže nešto što osvaja na prvi pogled...

Promo

 

Kao iznenađenje za sve zvanice, pevačica Tijana Bogićević je vokalom svetskog “volumena“ ostavila upečatljiv muzički „otisak“ koji je ovo veče učinio još svečanijim.

Veče na Belom dvoru je tako zaista bilo prava panorama lepote, stila i mejkapa zahvaljujući kome gde god da ste, imate osećaj da ste na crvenom tepihu. Sve što je oko posmatrača te večeri moglo da uhvati bilo je okupano zlatnim sjajem i elegancijom.

Promo

 

U čemu je tajna "Panorama" maskare i zašto je ona neodoljiva kao „ljubavna priča“ za svakoga ko ju je isprobao? Sa četkicom koja kombinuje vlakna različite dužine, ova maskara će učiniti da oči deluju čak do 1.4 puta krupnije, a trepavice raširene poput savršene lepeze! Takvom pogledu malo ko može da odoli.

Pored toga, "Panorama" je pogodna za one koji imaju osetljive oči i koji koriste kontaktna sočiva. Formula je obogaćena sa 5% StretchFlex kompleksom, pa "Panorama" maskara pruža trepavicama zadivljujući panorama volumen, ne kompromitujući udobnost ili performanse. Ultrafleksibilna formula obavija svaku trepavicu, pa su one savršeno razdvojene, punog volumena i bez grudvica.

Promo

 

Zato je nova "L'Oréal Paris Panorama" maskara - za neverovatan PANORAMA volumen oduševila sve koji su došli na Beli dvor, u čiji se kraljevski enterijer potpuno uklopila i "Panorama" maskara, ali i svaki gost.

Sve je odisalo elegancijom – crno-zlatna paleta "Panorame" prosto je prelila svoj neverovatan sjaj na celokupan kompleks Belog dvora. "Panorama Love Story" je počela, ostaje da i nadalje uživamo u svakom pogledu...

Promo

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti