Melina Džinović obukla Paris Hilton: Tri sata smo birale šta će obući!

melina-dzinovic-milos-nadazdin (2)

Paris Hilton provela je u našoj prestonici dva dana zato što je u subotu uveče bila angažovana kao di-džej na jednoj privatnoj VIP žurki, a tom prilikom nosila je belu haljinu Meline Džinović.

– Nas dve smo u kontaktu još od jula jer je Paris moju haljinu videla u Sen Tropeu tokom žurke Leonarda Dikaprija. Mnogo joj se svidela i potom je njen tim kontaktirao s mojim. Nismo imale priliku da se sretnemo do sada. U subotu sam se upoznala s njom – kaže Melina Džinović za “Blic”.

Kreatorka otkriva i da je fiting trajao tri sata.

– Tri sata smo birale šta će obući – ističe supruga Harisa Džinovića.

Rocking @HamelByMelinaHarris for my performance in #Serbia tonight. ? Glam by @FrancekFriseure @TatuFlorin @FrancekPrsa @StudioBlerta_BlertaDujaka ??

Фотографија корисника Paris Hilton (@parishilton) дана


Iako je Paris poznata kao mala od skandala, koja je tu titulu izgradila zbog toga što joj nikada nije bio problem da napravi scenu, skine se, popije i promeni momke, naša kreatorka nije stekla takav utisak.

– Veoma je kulturna i fina, oduševila me je.

Melina i Paris će nastaviti saradnju, a bogata naslednica uzela je već deset haljina Džinovićeve.

Hiltonova je oduševljena poznanstvom sa Srpkinjom.

– Hvala ti, divna si! Tako sam ponosna na tebe. Dizajn tvojih haljina je divan. Ne mogu da dočekam da ih nosim širom sveta i radujem se našem ponovnom viđanju – napisala je Paris ispod zajedničkog selfija s Melinom.

hellomagazin.rsMiloš Nadaždin, Arhiva Hello!

Više o temama: