Sa kim je Ana Nikolić zapravo otišla u Maroko?

Sa kim je Ana Nikolić zapravo otišla u Maroko?

Autor: | 26/01/2020

0

Sa kim je Ana Nikolić ovih dana u Maroku - glavno je pitanje koje se provlači po domaćoj štampi

Ana Nikolić odlučila je da januar provede u toplijim krajevima, pa je posle odmora sa ćerkicom u Dubaiju, otišla na Tajland, a onda i u Maroko.

I dok na Instagramu objavljuje zavodljive fotografije, i u živa u komplimentima, javnost zanima nešto drugo. Sa kim je zgodna Ana zaista otišla u Maroko?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 23. Јан 2020. у 8:56 PST

Sa kim je Ana Nikolić na egzotičnoj destinaciji? 

I dok su svi očekivali da je Ana na prelepo putovanje otišla sa jačom polovinom, istina je malo drugačija.

Naime, Ana je odlučila da baš ovde snimi svoje nove spotove, pa je sa sobom povela čitavu ekipu koja radi na ekranizaciji novih pesama.

Kako piše "Blic", ona je za potrebe snimanja zakupila ceo luksuzni rezort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada evra. Odlučila je da plati i sve troškove puta za desetak saradnika. Povela je svog ličnog šminkera, frizera i stilistu, a celoj ekipi platila je avionske karte i smeštaj u luksuznim rizortima koje menjaju.

Prebolela Rastu: Kome je Ana Nikolić posvetila stihove nove pesme?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 23. Јан 2020. у 9:01 PST

- Ana je oduvek bila džek i kada je kafana i kada je posao u pitanju. Tu ne žali novac. Upravo zato je na put da snimi spotove pošla sa odrešenim budžetom. Pored produkcije nekoliko video-spotova koja košta više od trideset hiljada evra, ona nije marila što će snimanje zbog egzotične lokacije duplo koštati - otkrio je izvor blizak pevačici i potvrdio:

- Čitava ekipa je smeštena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Takođe, pored ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je samim tim morala da iskešira još dvadesetak hiljada evra za sve propratne troškove. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 21. Јан 2020. у 5:17 PST

Luksuz koji viđamo na filmovima 

Luksuzni hotel u kome pevačica snima prvi od nekoliko spotova u Maroku, sadrži privatni bazen, hamam, raskošne sobe, a apartman za noć košta od 30.000 dinara pa naviše. S obzirom na to da je Ana povela desetak saradnika, samo na smeštaj je izdvojila pozamašnu sumu. Kada se tome dodaju troškovi za dozvole snimanja i van apartmana, a u okviru hotela, to povećava troškove ovog puta.

- Ana voli da se zabavlja i nakon celodnevnog snimanja, ona s ekipom odlazi na večeru ili u provod. Ne dozvoljava nikome od saradnika da se lati novčanika - kaže pevačicin blizak saradnik za ovaj dnevni list i dalje otkriva:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 20. Јан 2020. у 11:03 PST

- Ovo je samo prva lokacija na kojoj Ana snima. U planu je još nekoliko spotova koji će takođe biti snimljeni u Maroku na drugim zanimljviim lokacijama. Sveukupno pevačica će biti više od nedelju dana u ovoj zemlji.

Ana Nikolić novac je mesecima štedela 

Kako je u pitanju ni malo mala suma novca, postavlja se pitanje kako je Ana uspela da pokrije sve pomenute troškove.

- Ona zna kako sa finansijama, pa je tokom muzičke pauze odvajala novac i štedela upravo za novi album. Iako je velika suma u pitanju, ona je imala druge prihode u toku pauze odakle sada finansira skupocene spotove. Neke pesme su bile ranije kupljene pa su čekale momenat da budu objavljene. U svakom slučaju, štek je sasvim sigurno sada svela na minimum - kroz osmeh je objasnio izvor.

Ponovo puca od seksepila: Ana Nikolić u kombinaciji koja ubrzava puls (FOTO)

Kako se navodi, Nikolićeva je za snimanje spotova tražila i poseban stajling.

- Ne zna se tačna suma koju je izdvojila za sarije i haljine koje je tamo kupila, ali i za angažman stiliste koji je krenuo na put sa njom. Ona će u spotu nositi autentičnu garderobu, pa neke kadrove spota snima u svili i sa turbanom - zaključio je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 11. Дец 2019. у 9:04 PST

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Hello!
Tagovi: ana nikolić