Danica Maksimović: Imam telo kao devojčica, nemam čak ni gram celulita

Danica Maksimović: Imam telo kao devojčica, nemam čak ni gram celulita

Autor: | 28/08/2019

0

Glumica Danica Maksimović je kao dobro vino – što je starija, to bolje izgleda. Iako je već oduvala 66 svećica na rođendanskoj torti, na izgledu joj zavide dvostruko mlađe dame, koje priželjkuju da imaju liniju kao ona. Ona otkriva da je potrebno mnogo truda i odricanja, kako bi se postigao i održao željeni izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dany Maksi? (@danicamaksimovic_blog) on May 16, 2019 at 8:23am PDT


- Potrebni su velika volja i odricanja da bi se došlo do željenih rezultata. Otkako sam ostavila alkohol, potpuno sam promenila način života. Pored ishrane, koju sam redukovala, i redovnih odlazaka na jogu i pilates, svakodnevno se negujem. Zdrava sam i prava, što je najbitnije. Džaba vam sve ako niste mentalno i duhovno zdravi - rekla je glumica za "Informer" i otkrila koje su namirnice obavezne u njenoj ishrani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Djokovich Couture (@stefandjokovich) on Jan 7, 2019 at 6:50am PST


- U mojoj ishrani su obavezne riba, mnogo vode i limuna koji topi masti. I što je baš bitno, ali nikada ne večeram - kaže Danica koja ističe da je njen izgled rezultat višedecenijskog truda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dany Maksi? (@danicamaksimovic_blog) on May 13, 2019 at 12:37pm PDT


- Imam telo kao devojčica jer vodim računa o sebi već više od 30 godina. Svaki dan vežbam i hranim se zdravo. Nemam silikone kao što neki pišu i pričaju, nemam čak ni gram celulita - dodala je Maksimovićeva.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram