Miloš Teodosić: Jako mi je krivo što sam na kraju ja ispao loš! (video)

Miloš Teodosić: Jako mi je krivo što sam na kraju ja ispao loš! (video)

Autor: | 18/07/2019

0

Nakon spekulacija da će Miloš Teodosić zaigrati za tim crveno-belih, a koje su nekako nevino krenule od predstave u kojoj njegova supruga Jelisaveta Orašanin u pozorišnom dijalogu izgovara rečenicu koja je deo glumačke igre predstave "Hotel 88", u medijima su se pojavili napisi da je Miloš uskoro u košarkaškom timu "Zvezde", da se već sve zna, ali, istina je bila drugačija.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/jelisaveta-orasanin-otkrila-tajnu-zasto-su-ovacije-na-predstavi-upucene-njenom-suprugu-video/

Košarkaš je objasnio javnosti da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana i da mu je žao što je ispao loš u delu javnosti, nakon što je potpisao za Virtus iz Bolonje.

- Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve što sam saznao o mom dolasku u Crvenu zvezdu bilo je iz novina naravno. Jako mi je krivo što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dodje u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča - ne - rekao je Teodosić novinarima na okupljanu reprezentacije, a prenosi Beta.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/vlada-aleksic-otkrio-da-li-je-jelisaveta-orasanin-govorila-istinu/

Navijači Bolonje su pre nekoliko dana priredili doček Teodosiću, a on je rekao da je prijatno iznenađen dočekom i organizacijom kluba.

- Drago mi je što sam tamo, čeka nas veliki posao. Verujem u ceo tim ljudi i igrača, mislim da smo na dobrom putu da napravimo nešto veliko za sam tim i za ceo grad - naveo je Teodosić.

hellomagazin.rs ATA Images