Arijana Mihajlović veruje u najbolje: Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi!

Arijana Mihajlović veruje u najbolje: Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi!

Autor: | 14/07/2019

0

Legenda fudbala, Siniša Mihajlović suočio se sa izazovom u kojem će mu biti potrebna sva snaga, volja i hrabrost, suočio se sa bolešću za koju nije ni pomišljao da je ima.

Hrabar, ali i besan spreman da se uhvati u koštac i pobedi kao i uvek, Siniša se obratio medijima i objasnio šta se dešava i koliko je spreman da iz ove bitke izađe kao pobednik.

- Kladim se da biste mene postavili poslednjeg na mesto bolesnog čoveka. Treniram, snažan sam, 28. februara sam se pregledao i bilo je sve normalno. Trenirao sam svaki dan do maja, putovao svuda, igrao fudbal, padlbord, nisam osećao umor, bol, ništa... Moj otac je umro od raka i ja sam zato išao na preglede. Ništa do sada nije ukazivalo da ću se razboleti. Svi morate voditi računa o zdravlju. Svi mislimo „neće to mene“, ali kad se desi, onda se šokiramo. Možete samo da se nadate da ste problem locirali na vreme, jer dva meseca ili godinu dana pravi veliku razliku u lečenju. Dakle, ja sam poznata osoba i proći ću kroz ovo, ali se nadam da ću pomoći drugima da shvate šta se dešava i da idu na preglede, jer svima može da se dogodi. Bio sam savršeno zdrav i evo gde sam sada. Promeni se život u momentu. Kad spavaš, imaš noćne more, otvoriš oči i shvatiš da je san. Ali ovo nije san, ovo je stvarnost. Lakše ćeš se boriti ako jedno oko imaš budno - rekao je on u obraćanju medijima, prenosi Kurir.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/sinisa-mihajlovic-imam-leukemiju-dva-dana-sam-plakao-kada-sam-saznao/

Njegova najveća podrška je njegova lepa supruga Arijana Rapaćioni Mihajlović s kojom je u braku već dugih 24 godine i s kojom ima divnih petoro dece.

https://www.instagram.com/p/BzyaEQ1ilu0/

Ona se na Instagramu obratila svim njihovim fanovima i prijateljima i to na italijanskom i srpskom jeziku:

- Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi! Hvala vam svima od srca - pručila je Arijana uz njihovu zajedničku fotografiju.

https://www.instagram.com/p/Bz5AOs_i5O1/

Doktor Bolonje poručio je da je startna pozicija lečenja Mihajlovića dobra.

- Biće trenutaka kada neće biti uz tim, jer će biti u bolnici na terapijama. Počinjemo u utorak, lečenje se promenilo poslednjih godina i postalo je apsolutno efikasno. To je bolest koja se može dotući i to u kratkom vremenskom periodu. Siniša je rekao da je besan, to je odlično jer ćeš nam takav pomoći da direktno napadnemo loše ćelije. Mi smo ga lagali da ima groznicu, ali smo želeli da je samo to u pitanju.

https://www.instagram.com/p/Bwhgl8-gtXs/

- Pogledali smo i ništa više od toga, jer ni test nije pokazao ništa osim malih promena na koštanoj srži. Našli smo što smo našli, ali on je bio zdrav i bez simptoma, što znači da nam je startna pozicija veoma dobra. Ne mogu reći koliko će trajati lečenje, znamo dijagnozu, ali ne i tip leukemije. Znam ga deset godina, vratiće se još fizički i mentalno jači. On je tenk! - rekao je doktor a prenosi Kurir Sport.

hellomagazin.rs Instagram/ariannamihajlovic

Najnovije vesti