Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta stopirali razvod, papiri i dalje nepotpisani?

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta stopirali razvod, papiri i dalje nepotpisani?

Autor: | 08/04/2019

0

Reper Rasta i pevačica Ana Nikolić se poslednjih nedelja konstantno viđaju i pokušavaju da spasu brak koji je upao u krizu. I njihov pravni zastupnik potvrdio je da, za sada, “od razvoda nema ništa“.

Reper Stefan Đurić Rasta je tokom jeseni 2018. godine napustio porodičan dom pevačice Ane Nikolić u kojem su živeli zajedno, a potom su zajednički podneli papire za razvod. Izgleda da su emocije nadvladale i da oni ipak žele da budu zajedno.

- Viđaju se svake nedelje zbog ćerke Tare koja tokom nedelje nekoliko dana boravi kod Raste, dok je veći deo sa Anom. U tim momentima Ana i Rasta vode ozbiljne razgovore i shvataju da je njihov odnos mnogo bolji i da uspevaju da pronađu zajednički jezik. Neke nesuglasice koje su imali ranije sada su prevazišli, ali reper još uvek ne želi da se vrati u dom na Voždovcu gde su nekada živeli zajedno. Smatra da treba da prođe još vremena da sve dođe na svoje, ali za to vreme Ana u njegovom stanu provodi sate, kao što je to činila u doba kada su se zabavljali - objašnjava izvor “Blica” blizak popularnom paru i dodaje:

- Kada su posle dve godine odlučili da stave tačku na brak, papire je prvo potpisala Ana koja je odmah otišla kod advokata. Rasta nije želeo da ode kod advokata i da saglasnost za razvod. U prvim momentima to je užasno nerviralo Anu, ali sada shvata da je reagovala ishitreno - ističe izvor.

Sa druge stane, niko od aktera ove priče juče se nije javljao na telefon. Kontaktirali smo njihovog pravnog zastupnika Borivoja Borovića koji je potvrdio naša saznanja.

- Za sada se ne razvode, papiri i dalje stoje. Oni nisu došli da potpišu papire i da se pokrene brakorazvodna parnica. Ono što vam ja mogu reći jeste da se Ana i Rasta nisu razveli, a ne znam ni da li će - rekao je Borivoje za “Blic”.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti