Tamara Kalinić:  Prava ljubav desi se jednom u životu ili nikada

Tamara Kalinić:  Prava ljubav desi se jednom u životu ili nikada

Autor: | 29/12/2018

0

U danima kada se planetom širi praznični duh i makar privremeno veruje u čuda, jedna Srpkinja dokaz je da se i naizgled nedostižni snovi ostvaruju dok god smo dovoljno hrabri da od njih ne odustanemo. Životna priča Tamare Kalinić počinje u Sarajevu, odakle se kao trogodišnja devojčica sa porodicom preselila u Novi Sad. Studije farmacije završila je u Londonu, gde joj je i danas baza. Iako je po završetku fakulteta dobila priliku da u jednom od najpoznatijih lanaca apoteka u Velikoj Britaniji obuče beli mantil, sve vreme maštala je kako da ga zameni raskošnim toaletama i “it” komadima. Snove o modi dugo je živela samo na stranicama svog rokovnika, u kom je čuvala isečke iz magazina i fotografije na kojima je nosila omiljene kombinacije. Onda se, pre sedam godina, odvažila da to učini javno i pokrenula blog “The glam and glitter”. Za kratko vreme ova internet stranica pretvorila se u utočište modnih sladokusaca iz svih krajeva sveta. Tamara Kalinić danas je jedna od najplaćenijih influenserki, a njen nalog na „Instagramu“ broji više od 700.000 pratilaca. U susret Novoj godini, onlajn superzvezda u prvom razgovoru za “Hello!” otkriva tajne svog vrtoglavog uspeha.

Znamo sve o vašem poslovnom uspehu, ali mnogi se pitaju kakva je situacija u emotivnom životu.

- Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. U mom slučaju ta uspešna žena stoji pred ogledalom, i to sam ja. Prava ljubav desi se jednom u životu ili nikada. Meni se još nije dogodilo da vezu krunišem brakom, ali verujem da će, kada se moj emotivni status bude promenio, to svi primetiti, jer ljubav ne može da se sakrije. Mada, pametniji ljudi od mene ističu da je ljubav lepa dok o tome malo njih zna, a ja volim da slušam savete iskusnijih.

Kako izgleda muškarac po vašoj meri?

Nastavak intervjua i ekskluzivne fotografije potražite u prazničnom dvobroju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 28. decembra.

 

Deana Đukić Dušan Petrović
Tagovi: tamara kalinić

Najnovije vesti