Njen zaštitni znak: Nosite turban kao Lupita Njongo!

Njen zaštitni znak: Nosite turban kao Lupita Njongo!

Autor: | 10/10/2016

0

Ako ste ljubitelj talentovane glumice Lupite Njongo ili jednostavno njenog karakterističnog modnog izražaja onda ste sigurno primetili omiljen aksesoar tamnopute lepotice, turban.

Gde god da se pojavi Lupita privlači pažnju svojim neobičnim izdanjima u kojima izgleda šik i razigrano, sa puno koloritnih dezena i šara.

Za njen izgled zaduženi su Mikejla Erlanger stilistkinja i frizer Vernon Francoa koje su zajedno sa glumicom i došle na ideju turbana.

- Mikejlu i mene inspirišu stvari koje promovišemo, a inspiraciju za moj trenutni izgled našle smo u filmu Queen of Katwe, odnosno liku koga igram.

U filmu Lupita glumi majku devojčice koja je odrasle u siromašnom kraju Ugande, koja sasvim slučajno, otkriva šah i počinje da ga razume, igra i na kraju zavoli toliko da on postaje njen život. Upravo ovaj film i kostim dali su Lupiti ideju za turbane koje nosi na turneji povodom promocije novog ostvarenja.

- Pošto idu sa temom filma, kada ih nosim, one su kao moje krune. One su esencijalan afrički aksesoar - objašnjava Lupita.

- Za turbane smo koristili što materijale brendova čiji dizajn nosim, što originalne afričke materijale. Bilo je veoma zabavno raditi na ovim turbanima, mojim krunama i slaviti izlazak ovog filma - kaže Lupita.

Pogledajte u galeriji njena izdanja sa turbanima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/cover images

Pročitajte još