Sastojci:
- 700 g telećih šnicli
- 3 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 veća zelena paprika
- 250 g mariniranih šampinjona
- 1 l juneće supe
- 1 kašika gustina
- mešavina začina
- ulje, so
Priprema:
1. Teleće šnicle istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
3. Marinirane šampinjone preseći napola.
4. Na malo ulja propržiti šnicle sa obe strane da porumene, a zatim ih izvaditi i ostaviti na toplom.
5. Na masnoći od mesa kratko propržiti crni i beli luk. Potom dodati papriku i pržiti je dok ne omekša.
6. Vratiti šnicle pa sve zajedno dinstati uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi dok meso ne omekša.
7. Pred kraj dinstanja dodati mešavinu gustina i malo vode pa kratko prokuvati. Gotove šnicle mogu se poslužiti uz pire krompir.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ni rasol, ni kafa: Doktorka Katarina Bajec savetuje kako pobediti mamurluk
Katarina Bajec zna kako se leči mamurluk
08/12/2024
Saznajte višeU domu Ane i Bastijana zavladala praznična atmosfera, jedna jelka nije bila dovoljna
Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera spreman je za novogodišnje i božićne praznike
07/12/2024
Saznajte višeEmina novogodišnja bajka: Ildina jelka najlepša je u Beogradu FOTO
Jelka Ilde Šaulić dekorisana je po Eminoj želji
06/12/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima najukusniji i najlakši recept za oradu, idealna za Nikoljdan
Recept Nede Ukraden za oradu je preukusan
06/12/2024
Saznajte višeNaxi radio proslavio jubilej! Glamurozno slavlje i nastupi najvećih pop zvezda povodom 30. rođendana
Najslušanija beogradska radio-stanica sinoć je proslavila jubilarni 30. rođendan u poznatom hotelu Hyatt Regency uz mnogobrojne javne ličnosti, saradnike i prijatelje
06/12/2024
Saznajte višeČarolija je zavladala bioskopima! „ZLICA“ je probudila emocije najvernijih fanova!
Film Zlica je u bioskopima
06/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)