Sastojci:
- 700 g telećih šnicli
- 3 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 veća zelena paprika
- 250 g mariniranih šampinjona
- 1 l juneće supe
- 1 kašika gustina
- mešavina začina
- ulje, so
Priprema:
1. Teleće šnicle istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
3. Marinirane šampinjone preseći napola.
4. Na malo ulja propržiti šnicle sa obe strane da porumene, a zatim ih izvaditi i ostaviti na toplom.
5. Na masnoći od mesa kratko propržiti crni i beli luk. Potom dodati papriku i pržiti je dok ne omekša.
6. Vratiti šnicle pa sve zajedno dinstati uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi dok meso ne omekša.
7. Pred kraj dinstanja dodati mešavinu gustina i malo vode pa kratko prokuvati. Gotove šnicle mogu se poslužiti uz pire krompir.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Strogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeJovana Joksimović skinula 25 kilograma, ima trik za one u četrdesetim
Ishrana Jovane Joksimović idealna za letnje dane
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)