Leonardo Dikaprio i Irina Šajk za Srbiju i borbu protiv trgovine ljudima

Leonardo Dikaprio i Irina Šajk za Srbiju i borbu protiv trgovine ljudima

Autor: | 19/09/2017

0

 

-Unitasova treća po redu humanitarna gala večera u NY, u cilju prikupljanja sredstava za borbu protiv trgovine ljudima u Srbiji

Ove nedelje u Capitale hall-u, centru Manhatna održana je treća po redu Unitasova humanitarna gala večera, koja je namenjena prikupljanju sredstava za projekte borbe protiv trgovine ljudima u Srbiji i svetu.

Veliki broj svetski poznatih ličnosti je prisustvovalo gala večeri i podržalo Unitas fond i njihovu borbu protiv trgovine ljudima. Time su omogućili da projekti koji su realizovani prošle godine u Srbiji, budu nastavljeni i u narednom periodu.

Svoju podršku ovom dogđaju pružili su glumac Leonardo De Caprio, model Irina Šajk, glumac Adrein Brody, umetnik Gene Simmons, kao i skoro cela postava Victoria secret modela, aktivisti koji su svesni da ovom problemu, jedino zajeničkim snagama možemo da stanemo na put ako širimo svest da je on deo naše svakodnevnice.

 

Događaju u Njuroku su prisutvovale brojen poznate ličnosti kao što su: Ron Burkle, Irina Shayk, Anna Ewers, Natasha Poly, Daria Strokous, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Nico Tortorella, Victoria’s Secret Angel Lais Ribeiro, Toni Garrn, Life of Kylie’s Jordyn Woods, Barbara Fialho, Sebastian Stan, Andreja Pejić, Valentina Zelyaeva, Hanne Gaby Odiele, Heather Marks, Maria Gorges, Daphne Groeneveld, Amanda Stephen, Ginta Lapina, Gene Simmons, Rachel Hilbert, Fabiola Beracasa, Ebonee Davis i mnogi drugi.

Hellomagazin.rs Getty Images for Unitas

Pročitajte još