Osvojite tri čarobna suva ulja sa zlatnim sjajem

Osvojite tri čarobna suva ulja sa zlatnim sjajem

Autor: | 09/05/2016

0

Pripreme za jedno od najsvečanijih trenutaka u životu svakako zadaju puno glavobolje. Izbor savršene venčanice, cipela, frizure i make up-a, noktiju, parfema, donjeg veša... Dijete i vežbanje za savršenu formu, razni tretmani lepote pre dana D... sve je to postalo čar svadbenih priprema, ali i veliki stres kako bi sve ispalo u najboljem redu.

No, svadbena svečanost je vreme kada biste se jednostavno trebali opustiti i zabaviti, bilo da se radi o vašem ili tuđem venčanju. Puno dobre muzike, dragih ljudi, smeha i zabavnih trenutaka pravi su recept za uspomenu koja će vam dugo ostati u lepom sećanju.

Malu pomoć kako biste zaista bili najlepša mlada u koju će se odmah zaljubiti svi svatovi, donosi i neodoljivi zavodnik iz srca prirode...

Za najlepšu mladu

Laboratorija NUXE dodala je listiće zlatnog odsjaja u koktel čiste prirode – Huile Prodigieuse® Or Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem dodir je zlata na vašoj koži.

Koktel od čak šest biljnih ulja – lešnik, makadamija,slatki badem, kamelija, kantarion i borago te bogatstvo vitamina E smiruju, hrane i štite kožu, pružaju joj obilnu hidrataciju i jačaju njenu zaštitnu barijeru.

Zlatno ulje daje nijansu tamnije boje pa predivno naglašava lepotu kože, a na nogama deluje poput svilenih čarapa.

Svojim reflektujućim česticama osvetljuje kožu profinjenim zlatnim sjajem.

Savršena "tačka na i" za savršenu mladu!

Ukoliko želite da osvojite čarobna suva ulja sa zlatnim sjajem ostavite post ispod komentara na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: nuxe