Sud je rekao svoje! U jeku glasina o razvodu novi udarac za princa Harija

Sud je rekao svoje! U jeku glasina o razvodu novi udarac za princa Harija

Autor: | 28/07/2023

0

Princ Hari izgubio je još jednu rundu u meču protiv Bakingemske palate. Juče je na londonskom sudu odbačena njegova tužba protiv lista The Sun u kojoj je tvrdio da mu je hakovan telefon i da je postojao tajni dogovor između ovih novina i Bakingemske palate.

James Manning/Getty Images

 

Sudija je te navode odbacio, nazvavši navodni dogovor neverovatnim i neosnovanim. Hari nije bio ni približno uverljiv, prenose britanski mediji.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

Vojvoda od Saseksa u tužbi je, između ostalog, tvrdio da mu je telefon hakovan, odnosno prisluškivan, od sredine devedesetih do 2016. godine, što smatra kršenjem privatnosti. No, postupak je završen u korist izdavača, što je bio još jedan hladan tuš za odbeglog princa.

Getty Images

 

Kako se šuška sa one strane Atlantika, gde od 2020. živi sa porodicom, Hariju ne cvetaju ruže ni u braku. Navodno, on i Megan Markl odlučili su da napuste Montesito u Santa Barbari, gde imaju prelepo imanje, i da se presele južnije, u Malibu, kako bi bili bliže Los Anđelesu, za koji su posebno vezani.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Prethodno su i zvanično proterani iz rezidencije Frogmor u Vindzoru. No, to nije sve. Izvor blizak paru tvrdi da su rešili da se na neko vreme razdvoje jer smatraju da će taj potez ojačati njihovu vezu.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Najnovije vesti