Kombinezoni, lateks, šljokice i dekoltei na dodeli MTV Video Music Awards

Kombinezoni, lateks, šljokice i dekoltei na dodeli MTV Video Music Awards

Autor: | 28/08/2017

0

Dodela muzičkih nagrada MTV Video Music Awards održana je u nedelju u Los Anđelesu i, naravno, nije prošla bez neobičnih kreacija i upadljivih dekoltea na crvenom tepihu. To je jedna od najvažnijih večeri u godišnjim kalendarima poznatih koja spaja muzičke, filmske, televizijske i rijaliti zvezde.

Hajdi Klum, Demi Lovato i Paris Džekson privukle su pažnju u potpuno providnim toaletama. Manekenka Hajdi Klum (44) istakla je poprsje u svetlucavoj haljini Dundas Resort koja je imala prorez skroz ispod grudi. Demi Lovato pokazala je mnogo više. Crna čipkasta majica s uzorcima koji nisu previše pokrivali kombinovala je sa širokim pantalonama i štiklama sličnog uzorka. Paris Džekson je odabrala Christiana Diora, a na crvenom je tepihu pozirala bosa.

Voditeljka dodele, Keti Peri (32) ostavljala je utisak elegancije u beloj haljini Stephanie Rolland s asimetričnim izrezom koji je u prvi plan bacio njen bujni dekolte. Jedan od najupadljivijih outfita odabrala je Niki Minaž (34) koja se utegnula u ružičasti lateks kombinezon, ali modni kritičari nisu bili oduševljeni.

Ni Fara Abraham ih nije oduševila. Na crveni tepih je stigla u preuskim belim pantalonama na koje je obula zlatne visoke čizme.

U galeriji pogledajte modne kombinacije s MTV-jevog crvenog tepiha.

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još