Najlepšu haljinu čuvala je za njega: Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu FOTO

Najlepšu haljinu čuvala je za njega: Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu FOTO

Autor: | 05/07/2023

0

Haljina Tamare Vučić zasenila Ajfelovu kulu

Stefan Đoković, poznati pijanista i kreator, održao je reviju u Ambasadi Srbije u Parizu. Kolekcija je prikazana u okviru Nedelje visoke mode, odiše romantičnim haljinama i detaljima koji, kako su primetili oduševljeni kritičari, podseća na motive iz bajke o Žar-ptici. Uostalom, tako se i zove ‒ „Firebird“.

Profimedia

 

Reviju su ispratile mnoge ugledne ličnosti iz javnog života francuske prestonice, prestižni magazini, ali i prva dama Srbije. Tamara Vučić uvek je besprekorno obučena, ali u ovako glamuroznom izdanju retko je viđamo. Na Stefanovoj reviji pojavila se u efektnoj svetlozelenoj haljini od tila sa otvorenim ramenima i mnoštvom šljokica i pera.

Pročitajte: Prva dama kao Kejt Midlton - Tamara Vučić plenila elegancijom na konjičkim trkama, šešir će vas ostaviti bez daha FOTO

Raskošna toaleta nosi potpis upravo mladog kreatora, a nijansa se savršeno uklopila sa Tamarinim tenom, frizurom i metalik srebrnim salonkama. Pozavidela joj je i „čelična dama“, Ajfelova kula, koja se vidi iz dvorišta rezidencije.

Instagram

 

Svoje impresije supruga predsednika Srbije podelila je i na Instagramu. Podsetimo, prilikom nedavnog boravka u Parizu Tamara je na modni dvoboj „izazvala“ Brižit Makron, kojoj uopšte nije bilo svejedno kada je stala pored nje...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti