Lepa Arijel Vinter nikad nije izgledala bolje

Lepa Arijel Vinter nikad nije izgledala bolje

Autor: | 02/04/2019

0

Seksi glumica koja tumači lik štreberke u ‘Modernoj porodici’, Arijel Vinter, u ponedeljak je izašla u studio u Los Anđelesu, bez šminke i u odevnoj kombinaciji u kakvoj se ne viđa često.

https://www.instagram.com/p/BuFNshcgu7D/

Skroz u crnom, u uskim farmerkama i malo široj majici na ‘v’ izrez, Vinter je pokazala savršen porculanski ten, i to bez šminke.

U potpuno prirodnom izdanju do izražaja je došla i njena dosta vitkija figura, koju je ponono pokazala i na crvenom tepihu.

U januaru ove godine obožavaoci su napali Vinter posle nekoliko objava na Instagramu iz kojih je bilo jasno da je značajno izgubila kilažu.

Premda o tome, međutim, nije htela da priča, oštro je odgovorila pratiocima koji su je napali da je ranije izgledala bolje i ‘zdravije’, te da samo pokušava da se uklopi u holivudske standarde lepote:

 

- Cenim što pokušavate da pomognete devojkama koje vole svoja tela i koje se cene onakve kakve jesu, ali istovremeno nekoga (mene) ubijate u pojam što, pretpostavljam, ne želite da postignete? Nemojte pretpostavljati o razlozima nečijeg izgleda - poručila je Arijel.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: arijel vinter

Najnovije vesti