Emotivan oproštaj Jelene Veljače: Beograd nikada neću prestati da volim

Emotivan oproštaj Jelene Veljače: Beograd nikada neću prestati da volim

Autor: | 29/04/2019

0

Glumica i scenaristkinja, Jelena Veljača je iz Zagreba došla poslom u Beograd, gde je provela godinu dana u snimanju serije "Pogrešan čovek", živeći na sa svojom ćerkom u gradu koji je zavolela.

Emotivnim rečima uz fotografiju nastalu u Beogradu, Jelena se oprostila od grada, s nadom da će je put ponovo dovesti u stari komšiluk, na Dorćol, među nasmejane komšije i procvetale balkone.

https://www.instagram.com/p/BwryHZMjGKt/

- Ovo je bio moj prozor sa stepeništa s pogledom u dvorište zgrade u kojoj smo Lena i ja počele same da živimo. Svaka mama koja je sama sa detetom zna taj emotivni trenutak koji s vremenom postane i gorko-sladak pa i osnažujući, a onda naprosto odjednom jedno jutro obožavaš tu snagu koja se rađa kad se probudiš ujutro sama sa svojim detetom i kažeš, kao ja na ovoj fotki: dobro jutro svete, dobro jutro Beograde, život je toliko fenomenalan, a ja sve ovo mogu sama. Beograd nikada neću prestati da volim baš zbog toga što mi je dao to iskustvo i što mi je otkrio da imam tu snagu, a i zbog mnogo toga drugog - napisala je Jelena koja se potom zahvalila svim svojim komšinicama koje su joj pomagale da se snađe, da joj pričuvaju ćerku, svojim prijateljicama beogradskim koje su bile uz nju i kada nije bilo sve tako lepo... Poželevši im srećan Uskrs, ali i poželevši da ponovo dođe u naš grad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Apr 27, 2019 at 2:09pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Dalibor Danilović/Gloria
Tagovi: Jelena Veljača

Pročitajte još