Bali-beg je prošlost, ovo je novi turski zavodnik: Prelep, sa diplomom profesora, a voli i da kuva (foto)

Bali-beg je prošlost, ovo je novi turski zavodnik: Prelep, sa diplomom profesora, a voli i da kuva (foto)

Autor: | 16/07/2019

0


Turskog glumca Buraka Ozdživita, kog je domaća pubila zavolela kao Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", krasi lepota na koju niko ne ostaje ravnodušan. On je visok, crn i zgodan sa neodoljivim osmehom i harizmom koja plani. Zbog svega toga su mnogi smatrali da se neće skoro pojaviti neko ko će ga nadmašiti u lepoti, međutim, izgleda da je lepi Burak dobio ozbiljnu konkurenciju. Alp Navruz je nova zvezda turskog neba i neodljivo podseća na popularnijeg kolegu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on Mar 19, 2019 at 4:32am PDT


On ima 29 godina, završio je turski jezik i književnost ali sudbina je za njega imala druge planove. Zbog atraktivnog izgleda brzo je postao zanimljiv modnim agentima pa je jedno vreme snimao reklame i šeteo modnim pistama, a onda su ga primetili tv produceni pa su se uloge u serijama samo nizale. Prava popularnost je stigla sa ulogom Sinana Egemana u seriji "Ćerke" ali ovaj lepotan ne prihvata titulu zavodnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on Jun 15, 2019 at 9:16am PDT


-Problem je što sam izbirljiv i što postoji puno stvari koje me odbijaju kod devojka -zato i jesam sam, rekao je Alp  koji je dodao da mu jako smeta kada devojka preuzme incijativu pa onu koja mu prva priđe i ne razmatra kao moguću partnerku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on May 30, 2017 at 2:06am PDT


Za sebe kaže da je tradiconalan muškarac koji uživa kada mu dođu prijatelji, ali uslov im je da im hranu priprema sam jer obožava da kuva.

 

Hellomagazin.rs/M.M Cover images/Instagram

Pročitajte još