Oglasio se Dejan Stanković, evo u kakvom je stanju sin proslavljenog fudbalera

Oglasio se Dejan Stanković, evo u kakvom je stanju sin proslavljenog fudbalera

Autor: | 21/04/2024

1

Sin Dejana Stankovića se oporavlja

Pre nekoliko dana javnost je zabrinula vest da se najstariji sin Dejana Stankovića nalazi u bolnici u Milanu. Legendarni fudbaler otkrio je u video-obraćanju da je zbog toga morao da propusti meč mađarskog kluba „Ferencvaroš”, koji od prošle sezone trenira, i da otputuje u Italiju.

Bane T. Stojanović/ATAImage

 

Želeo je da bude uz sina koji, kako je istakao, ima veoma važnu utakmicu. „Moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno”, poručio je.

Pročitajte: Izdrži, Stefane! Srbija se moli za sina Dejana Stankovića, podrška stiže sa svih strana

Nije navedeno zbog kakvog problema je Stefan Stanković morao u bolnicu, ali fanovi i navijači su mu pružali podršku sa svih strana.

Srećom, sin Dejana Stankovića se oporavlja. Juče se fudbalski stručnjak oglasio i otkrio da je stanje bolje.

Instagram

 

„Želeo bih da zahvalim navijačima, osoblju, mom timu što su poslednjih dana bili uz mene i moju porodicu. Situacija se iz dana u dan popravlja.”

Pročitajte: Podrška stiže sa svih strana - Snimak Dejana Stankovića iz bolnice rastužio naciju

Stanković se vratio u Mađarsku i odmah se posvetio poslu. Uprkos komplikovanom porodičnom trenutku, klub koji predvodi uspeo je da osvoji titulu prvaka države, pa su Dejana pred kamerama posle utakmice malo preplavile emocije.

Komentari (1)

Loading
Kukavci 15:11 23.04.2024
Odgovori

Za decu koju lečimo sms porukama znamo od čega boluju...i niko ne piše o "tragediji" što njihovi roditelji ne mogu da odu na posao...žao mi je dečka jer je u senci publiciteta ovakvog roditelja...

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages