Bojana Janković bila je udata za popularnog muzičara: Moj bivši muž i najveći oslonac u životu...

Bojana Janković bila je udata za popularnog muzičara: Moj bivši muž i najveći oslonac u životu...

Autor: | 19/04/2024

0

Suprug Bojane Janković bio je poznati muzičar

Vest da je voditeljka Bojana Janković večeras je šokirala njene kolege, medijski svet, ali i javnost, koja je pamti iz nekad rado gledanih emisija. Svojevremeno je bila i zaštitno lice kultne kratke forme City na Pinku.

Instagram

 

Dugo je bila u braku sa Ognjenom Jankovićem, producentom i članom popularne grupe „Beogradski sindikat“. Imaju dve ćerke koje su bile centar Bojaninog sveta.

Pročitajte: Preminula Bojana Janković - Beživotno telo voditeljke pronađeno u stanu u Beogradu

Razveli su se posle 15 godina zajedničkog života, ali su ostali u bliskim odnosima, što je i voditeljka prošlog juna potvdila na Instagramu.

„Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi“, napisala je uz sliku muzičara, koji je sada u vezi sa glumicom Milenom Radulović.

Instagram _bojaaana_

 

Ognjen se oglasio ovim tužnim povodom, jedva smogavši snage da izusti nekoliko reči.

„I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu ništa da vam kaže. Razumite me“, rekao je za Telegraf.

Bojanin profil na Instagramu ispunjen je porodičnim fotografijama, slikama sa decom, prizorima koji zrače životom... Poslednja objava bila je upućena starijoj ćerki.

 

 

Lepa voditeljka ima sestru bliznakinju Ivanu Nikolić, takođe nekadašnju voditeljku, koja je bila u braku sa odbojkašem Edinom Škorićem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva