Otkriveno čime se suprug Ilde Šaulić zaista bavi u Americi, već decenijama je uspešan u tome

Otkriveno čime se suprug Ilde Šaulić zaista bavi u Americi, već decenijama je uspešan u tome

Autor: | 21/04/2024

0

Suprug Ilde Šaulić vodi sportsku akademiju

Ilda Šaulić već godinama uživa u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićem, a kruna velike ljubavi je ćerka Ema. Važe za jedan od najsrećnijih parova na ovdašnjoj javnoj sceni, zajedno su prolazili kroz sve lepe, ali i manje lepe trenutke, i jedno drugom su najveća podrška.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Lepa pevačica svojevremeno je otkrila kako je sve počelo. Upoznali su se još kada je ona bila dete.

Pročitajte: Vila na Bežanijskoj kosi kao iz najlepše bajke - Ovde živi Ilda Šaulić sa porodicom

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo.

- On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina. Njegov rođeni brat Branko bio je moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je Ilda uz osmeh.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naravno, kasnije su stvari krenule drugim tokom, i oboje su shvatili da su srodne duše.

Bojan se godinama aktivno bavio fudbalom, igrao je i u Partizanu, a onda se otisnuo preko Atlantika gde je uspeo da napravi nešto što bi malo kome pošlo za rukom.

Naime, kako navodi portal dijasporadnevno.rs, Vučković već tri decenije drži Internacionalnu sportsku akademiju (ISA), koja funkcioniše kao posrednik u obezbeđivanju stipendija za naše mlade sportske talente koji imaju želju da nastave školovanje na najprestižnijim koledžima i univerzitetima u SAD.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Otišao sam kao stipendista Univerziteta Frenklin Pirs, a onda sam po završetku studija poželeo da pružim priliku omladincima iz Srbije, koji su i dobri sportisti i dobri učenici, da usmere svoj profesionalni i lični život kao što sam ja to uradio – rekao je Bojan prošle godine za pomenuti sajt.

- U to sam se upustio 1994, i evo, za 30 godina uspeo sam da oko tri stotine naših mladića i devojaka odvedem u Ameriku i omogućim im da dobiju stipendije za najuvaženije školske ustanove.

- Svi oni su mi zahvalni, jer su završili škole koje su hteli, postali su svoji ljudi, mnogi sada imaju porodice, a iskreno, ni sam ne znam koliko je kumstava iz toga nastalo – kaže suprug llde Šaulić koji danas, osim agencije, u SAD drži sportski centar gde ljudi dolaze da rekreativno igraju fudbal, tenis, košarku.

Pročitajte: Gledao je ćerku u oči i ćutao - Šaban je ovu tajnu čuvao do kraja, Ildina sreća zavisila je od nje

Bojan sarađuje i sa agencijom “Rising Stars International”, koja se time nedavno pohvalila na svom Instagram profilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages