Lena ista tata, Iva mamina kopija: Ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović više nisu male

Lena ista tata, Iva mamina kopija: Ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović više nisu male

Autor: | 13/04/2024

0

Ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović izrasle u prelepe dame

Cela glumačka ekipa serije "Sablja" dobila je nagradu za specijalnu interpretaciju na ovogodišnjem kanskom festivalu za serije "Canneseries".

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naime, premijera serije „Sablja”, održana pre nekoliko dana u čuvenoj dvorani „Limijer”, u okviru Kanskog festivala serija, pozdravljena je dugim i iskrenim aplauzom.

Dragan Mićanović, legendarni glumac, koji u seriji tumači ubijenog premijera Zorana Đinđića, nije krio svoje oduševljenje.

Pročitajte: Dragan Mićanović kao Zoran Đinđić zablistao na crvenom tepihu u Kanu

- Dan u Kanu bio je veličanstven. Divan emotivan aplauz. Mogu reći da imamo jako dobru seriju - rekao je, između ostalog, glumac koji ne krije da je pred njim bio zahtevan zadatak.

- Bilo je teško, ali kad pogledate atmosferu u Kanu i reakcije publike, onda zaboravite sve teškoće i uživate u trenutku - priznao je Dragan Mićanović.

Dok na poslovnom polju niže uspehe, Dragan Mićanović vešto krije privatnost.

Prisetimo se, pre više od jedne decenije završio se brak Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića.

Profimedia

 

Stres zbog razvoda, briga da njihove ćerke Iva i Lena ne osete posledice razlaza roditelja, kao i život pod konstantno budnim okom javnosti doveli su do toga da glumica “upozna” bolest savremenog doba - depresiju.

- To je ona vrsta problema gde spolja delujete potpuno zdravo, a iznutra ste na trenutke potpuno paralisani. Nikome ne bih poželela ta osećanja.

Nažalost, znam mnogo ljudi koje taj problem izuzetno tišti jer ih troši, oduzima im energiju, pažnju - otvoreno je govorila dramska umetnica o, kako je sama istakla, najtežem periodu u životu.

Težak period i bolan razlaz daleko su iza njih, a ono što je ostalo i za šta vredi boriti se jesu neodoljive ćerke glumačkog para.

Lena ima 18 godina i trenutno se školuje.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Po domaćim medijima se pisalo da gaji veliku ljubav prema putovanjima i stranim jezicima. Mnogi kažu da lepa Lena likom dosta podseća na tatu Dragana.

Pročitajte: Kakav izbor - Ovaj glumac će igrati Zorana Đinđića u seriji Sablja, a evo i ko su vođe Zemunskog klana

Za razliku od Lene, o njenoj starijoj sestri Ivi (25) ne zna se mnogo, osim da studira u inostranstvu, a mnogi su primetili da veoma liči na svoju majku Anu, koja je svojevremeno važila za najlepšu domaću glumicu.

M. M./ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mateja Stanisavljevic, Katarina Drajić/ATAImages