Kad ti snaja odvede mezimca u Ameriku: Sin Tanje Bošković oženio se lepom Katarinom, ali nije sve išlo glatko

Kad ti snaja odvede mezimca u Ameriku: Sin Tanje Bošković oženio se lepom Katarinom, ali nije sve išlo glatko

Autor: | 06/04/2024

0

Sin Tanje Bošković živi u Americi

Glumica Tanja Bošković majka je dvoje dece. Sin Đorđe završio je političke nauke i magistrirao, dok je ćerka Lana krenula glumačkim putem.

Marko Vulević

 

- Sasvim sam atipična majka. Ja sam ih, recimo, sa tri godine puštala da idu sami u vrtić, zbog čega mi je ceo komšiluk govorio da sam luda. Vozili su bicikl po Beogradu, kešali se po tramvajima i dobro su podnosili rane od padova, koje su mene više bolele. Ali, to je život – govorila je Tanja.

Pročitajte: Tanja Bošković - Decu sam naučila da sami biju svoje bitke

Iako je u intervjuima često pričala o deci, Tanja Bošković je izbegavala da ih eksponira tokom odrastanja. Ni oni sami nisu pokazivali želju da se pojavljuju u medijima, a i danas je tako.

Jedna od najlepših srpskih glumica svih vremena, jednom prilikom je priznala da joj muškarci nisu pisali ljubavna pisma, ali i da je nisu prosili. Sina i ćerku je rodila u Americi, tokom zajedničkog života sa rediteljem Dejanom Karaklajićem.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Lana Karaklajić od roditelja je nasledila umetnički gen. Završila je Fakultet dramskih umetnosti i svoju kreativnu energiju usmerila ka pozorištu. U septembru 2021. godine udala se za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića. Prvo su sklopili građanski brak, a zatim ih je u Hramu Svetog Save venčao patrijarh srpski Porfirije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

S druge strane, sin Tanje Bošković, Đorđe Karaklajić, sa suprugom Katarinom, započeo je život u Americi. Prvo su bili u Arizoni, a zatim su se preselili na Floridu.

- Đorđe je izdržavao porodicu dok je njegova supruga, koja je anesteziolog, čekala licencu za rad. Završio je jedan fakultet za komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Trenutno brine o dvadesetoro dece – otkrio je u jednom intervjuu Dejan Karaklajić.

Privatna Arhiva

 

Đorđe i Katarina, početkom godine su postali roditelji, a ponosna baka Tanja istog trenutka otputovala je za Ameriku kako bi videla svoje prvo unuče.

Pročitajte: Velika radost u domu slavne glumice - Tanja Bošković postala baka

- Biću posvećena baka, ali ako mi budu tražili. Neću biti od onih baba koje se naturaju svojoj deci. I nisam im naporna s pitanjima kada će dobiti dete. Da biste bili u dobrim odnosima sa svojom decom i roditeljima, ne pitajte ih mnogo – naglasila je Tanja još pre nego što je postala baka.

A u kakvim je odnosima sa snajom, najbolje svedoči sledeća izjava:

- Ona je od mog sina napravila čoveka i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije - pohvalila je Tanja Bošković izabranicu svog sina. 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Marija Mladjen/ATAImages