Vrele slike sa Mauricijusa: Skinula se Sanja Marinković, u 50. godini grmi, seva i izgleda bolje nego ikad

Vrele slike sa Mauricijusa: Skinula se Sanja Marinković, u 50. godini grmi, seva i izgleda bolje nego ikad

Autor: | 24/03/2024

0

Sanja Marinković u kupaćem kostimu oduzima dah

Za jubilarni 50. rođendan Sanja Marinković častila je sebe jednom egzotičnom destinacijom. Početkom marta popularna voditelja proslavila je svojih prvih 50 u velikom stilu i napravila gala zabavu, a sada nam se javlja sa tropskog ostrva u Indijskom okeanu, i to u oskudnoj garderobi, u skladu sa vremenskim prilikama.

Instagram/sanjamarinkovicofficial

 

Čarobne peščane plaže, tirkizna voda, palme, večno leto... Raj na zemlji. Sve po njenoj meri sreće. Sanja, kojoj su lepa putovanja omiljeni hobi, zaista ima ukusa.  

Pročitajte: Udala se u limuzini, a o venčanici se i danas priča - Sanja Marinković nije izgledala kao mlada

„Dovoljno je sunce za gladno srce! Svaka tačka na planeti koju krase sunce, pesak, raskošne boje, lakoća življenja i toplo more daju mi osećaj da je život ipak najlepša tura koju smo dobili na poklon svojim rođenjem. Hvala na prilici da uživam u čarima ove rajske tačke na zemlji”, napisala je na Instagramu.

 

 

A fotografije bukvalno oduzimaju dah, što zahvaljujući fascinantnim pejzažima, što zbog autorke emisije „Magazin In” koja je, kako se već podrazumeva u ovakvim situacijama, pozirala u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Sanja Marinković sa političarima i estradom proslavila 50. rođendan

Nikad joj ne biste dali 50 godina, zar ne? Savršena linija, zategnuto telo, ni gram viška... Njeni pratioci nisu štedeli na komplimentima, a među emotikonima smo, pored srca, zatekli i brojne vatrice. Na predivnim razglednicama sa Mauricijusa Sanja Marinković u kupaćem kostimu stvarno „grmi i seva”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još