Dragana posle 24 godine otkrila veliku istinu o braku: Ne mogu reći da sam se nešto najstrašnije zaljubila...

Dragana posle 24 godine otkrila veliku istinu o braku: Ne mogu reći da sam se nešto najstrašnije zaljubila...

Autor: | 15/03/2024

0

Dragana Mirković, jedna od najvećih muzičkih zvezda ovih prostora, već godinama je u srećnom braku sa Tonijem Bijelićem, s kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu.

Žive u Austriji, u dvorcu, imaju sve što može da se kupi, uživaju u raskoši, ali i u ljubavi i sreći. No, kada se našla sama u belom svetu, sa željom da zasnuje porodicu, nije joj bilo lako.

mirko tabašević

 

Iako beskrajno popularna, Dragana je želela nešto više od života. Imala je, priznaje, mnogo hrabrosti da sa jednim koferom u ruci ode u nepoznato. Da se iz velelepne kuće od 500 kvadrata useli u iznajmljeni stan od 50 kvadrata.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj devojku - Ovo je izabranica Marka Bijelića, komentari ne prestaju

- Ja sam mnogo rizikovala. Odlučila sam te 2000. godine da odem iz svoje zemlje, i udam se za čoveka koji nije iz Srbije. Toni je poreklom Bosanac katoličke veroispovesti. Bilo je rizično, jer se tada još nisu smirile strasti na ovim prostorima.

Smatrala sam da sam sve uradila u svojoj karijeri. Imala sam 32 godine kada sam se udala. Bila sam svesna da mi život bez porodice ne znači ništa. Bila sam potpuno spremna da se nikad ne vratim na scenu – iskrena je Dragana, a potom ispričala i kako je počela ljubav sa Tonijem.

Privatna arhiva

 

- To nije bila stvar klasične ljubavi, već stvar želje za decom, vapila sam za porodicom. U meni je bila ogromna praznina. Bilo mi je bitno to što Toni nije iz mog posla. Nisam skoro ništa znala o njemu, ali dopalo mi se kako razmišlja.

- Više mi se dopao kao čovek, ne mogu čak reći ni da sam se nešto najstrašnije zaljubila. Želela sam nešto normalno u svom životu. Da se vratim na ono što sam imala pre svega ovoga, pre te petnaeste godine kada sam snimila ploču, kada sam bila jedna obična Dragana... A to sam mogla da budem samo van naših prostora.

mirko tabašević

 

Otišla je u Austriju, osnovala porodicu, rodila decu i napravila pauzu od četiri godine

- Najlepše četiri godine mog života. A onda su me fanovi ubedili da se vratim. Hvala im na tome, ne žalim. Muzika mi je nedostajala, bez obzira na porodičnu sreću, ipak je to moja prva ljubav.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti