Iz Žitorađe nije otišla pravo na Dedinje: Stan na Vračaru u kome je živela Ceca krije tajnu

Iz Žitorađe nije otišla pravo na Dedinje: Stan na Vračaru u kome je živela Ceca krije tajnu

Autor: | 24/02/2024

0

Ceca Ražnatović živela na Vračaru

Iz kuće u Žitorađi Ceca Ražnatović nije odmah prešla u vilu na Dedinju.

Davne 1990. godine imala je prodatih 350.000 primeraka albuma „Pustite me da ga vidim”, a godinu dana kasnije izašao je album „Babaroga” kada je Ceca od zarade rešila da sebi kupi stan u Beogradu.

Pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom, Ceca je uporedo počela da renovira stan i dok je to trajalo, živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali malo ko je znao da tu nije živela kao podstanar, već kao gost.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom brdu i tu je živela do udaje.

Kada je posetila stambenu zgradu u srcu Vračara, ekipa Blica saznala je da se komšije i dalje sećaju kada je, tada mlada, zvezda živela u ovoj višespratnici.

Pročitajte: Tajno utočište u Crnoj Gori - Zavirite u luksuzni stan porodice Ražnatović u Budvi (foto)

- Jao, dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo - rekla je jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

Mlađe generacije koje žive u ovoj zgradi ne sećaju se perioda kada se u nju doselila Ceca, ali su od starosedelaca čuli za tu priču. Mnogi su čak mislili da je to samo mit.

printscreen / google maps

 

- Kada je snimila „Kukavicu”, ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu.

- To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj.

- Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu - ispričala je gospođa koja je zamolila da njeno ime ne pominjemo u novinama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još