Da li možete da pogodite? Evo koji broj cipela nosi Jelena Karleuša

Da li možete da pogodite? Evo koji broj cipela nosi Jelena Karleuša

Autor: | 18/02/2024

1

Od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni Jelena Karleuša ne prestaje da intrigira. Svih ovih godina vlada nesmanjeno interesovanje za njenu karijeru, porodicu, izgled, stil...

Ako se ima u vidu da je jedna od stavki koje se pretražuju na internetu koji broj cipela nosi Jelena Karleuša, jasno je da znatiželji nema kraja.

Instagram/karleusastar

 

Komentarišući njen stajling u jednoj emisiji "Zvezde Granda", Saša Popović je u šali prokomentarisao da Jelena nosi patike broj 41.

Pročitajte: Bila je zakleta plavuša, a onda je prešla u tabor brineta - Da li je ovo najdrastičnija promena Jelene Karleuše

S obzirom na to da je visoka 178 centimetara, to ne bi bilo ništa čudno. Ipak, nije tako.

Instagram/karleusastar

 

- Imam više od dvesta pari obuće, a od toga mi se ništa ne dopada. Ako nosiš broj 39, dođi, pokloniću ti jedne po izboru. Obožavam da devojkama poklanjam garderobu i cipele - poručila je muzička zvezda obožavateljki koja je želela da zna koji broj cipela nosi Jelena Karleuša.

Instagram/karleusastar

 

JK je poznata po istančanom ukusu, ali i ljubavi prema brendiranoj garderobi.

Nijedan par obuće u njenom cipelarniku ne košta manje od hiljadu evra, a svojevremeno je otkrila da je za jedne čizme s potpisom "Saint Laurent" izdvojila čak osam hiljada evra.

Miloš Miletić

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Darko 15:57 18.02.2024
Odgovori

Ja mislim da ona posto ima dva metra i 150kg nosi broj 45 cipela

hellomagazin.rs Miloš Miletić

Najnovije vesti