Skinuli joj od plate jer je ugostila Karleušu: Voditeljka otkrila šta se stvarno desilo u emisiji

Skinuli joj od plate jer je ugostila Karleušu: Voditeljka otkrila šta se stvarno desilo u emisiji

Autor: | 01/02/2024

0

Lea Kiš kažnjena zbog Karleuše

Voditeljka Lea Kiš svojevremeno je na radnom mestu bila kažnjena i to baš kada je ugostila pevačicu Jelenu Karleušu, koja je u više navrata tokom karijere bila zabranjena na različitim televizijama.

Lea Kiš je istakla da je tokom svoje karijere uvek radila po sopstvenom osećaju i proceni i da se nikada nije bojala sankcija. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Nikada nisam bila ni u čijem klanu. Ja sam samo bila hrabra da sam u svakom trenutku mimo urednika mogla da dovedem svoje goste.

- Karleuša tada nije bila na spisku da može da uđe u tu medijsku kuću gde sam radila, ali ona je bila aktuelna i ja sam je pozvala.

Pročitajte: Majčino oko zaplakalo - Ćerka Lee Kiš blista u venčanici, ovakvu nevestu još niste videli FOTO

- I tad sam dobila umanjenje plate, ali sam imala sjajnu emisiju. Ja nikada nisam podlegala uticaju, ucenama i zabranama. 

- Puno puta sam bila kažnjavana. Eto Jelena je bila zabranjena, ali ja sam odlučila da je pozovem, šta je moglo da se desi.

- Emisija je išla uživo. Jedino što je mogao urednik da me pozove i da mi kaže da sam suspendovana ili skinuto ti je 50 posto od plate - rekla je voditeljka za „Svetski radio”.

Ata Images

 

Podsećamo, Lea Kiš je otkrila i da je tokom rada na RTS-u takođe više puta bila kažnjavana zbog toga što je radila na svoju ruku.

Inače, Jelena Karleuša nije jedina javna ličnost koja je bila ili trenutno jeste zabranjena na televizijama. Pored nje, na svojoj koži su to osetili Aca Lukas, Lepa Brena, Jadranka Barjaktarović i Dara Bubamara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zen/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti