Ni nalik Momčilu: Ovo je prvi suprug Jelene Perčin, zajedno imaju ćerku neobičnog imena FOTO

Ni nalik Momčilu: Ovo je prvi suprug Jelene Perčin, zajedno imaju ćerku neobičnog imena FOTO

Autor: | 11/01/2024

0

Prvi suprug Jelene Perčin je zagrebački ugostitelj

Jelena Perčin bila je u centru pažnje domaće javnosti kada se razvela od kolege iz Crne Gore Momčila Otaševića, s kojim ima dvoje dece. No, pre nego što se udala za njega, bila je u braku sa Kristijanom Babićem, zagrebačkim ugostiteljem.

Risto Božović

 

Sa uspešnim preduzetnikom ostala je u dobrim odnosima, pre svega zbog njihove ćerke Lote koja danas ima 13 godina. Često su ih viđali zajedno u šetnji gradom, što je potvrda teze da je dobro prijateljstvo često bolje rešenje od loše ljubavi.

Pročitajte: Ne želi više da ćuti! Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu s Momčilom i šta joj jako smeta - Neukusno je...

- U opstanak braka posumnjala sam kad sam počela da shvatam da moj muž ne može biti srećan sa mnom. Da ne delimo iste životne vrednosti, prioritete i snove. Brak je za mene uvek bio nešto mnogo više od strasti i zaljubljenosti. Treća osoba nikad ne bi mogla da bude razlog raspada mog braka zato što je u njega uložen prevelik trud i prevelika predanost da bih odustala zbog neke trenutne slabosti. Ja sam svoje isplakala, a sada sam odlučila da živim - ispričala je glumica posle razvoda od Kristijana.

Profimedia

 

Babić je kasnije tokom kratke veze sa Majom Škufcom dobio još jedno dete. Kako se pričalo po Zagrebu, prevario ju je dok je bila u drugom stanju. A pre nego što je upoznala Otaševića, Jelena je navodno imala romanse sa tajanstvenim Petrom iz Švajcarske i osječkim političarem Vladimirom Šišljagićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još