Vesna Dedić danas ima najlepši razlog za slavlje, a za sve je kriva – njena ćerka

Vesna Dedić danas ima najlepši razlog za slavlje, a za sve je kriva – njena ćerka

Autor: | 11/01/2024

0

Vesna Dedić podelila lepe vesti

Važan dan u životu Vesne Dedić. Dan kada je postala majka i kada je svet ugledalo njeno jedino dete, ćerka Lenka. Najlepši razlog za slavlje i za izliv najnežnijih emocija. Tim povodom popularna voditeljka i spisateljica na Instagramu je objavila nešto posebno.

Ata Images

 

„11. 01. 2001, Beograd. Ja, koja živim od pisane reči, ne umem da nađem nijednu koja bi opisala osećaj koji imam dok na aerodromu u Los Anđelesu grlim ovog 11. 01. 2024. prelepu, uspešnu, nasmejanu, hrabru i voljenu devojku. A moje dete...“, napisala je uz fotografiju Lenke kada je bila beba.

Pročitajte: Kako godine lete - Nikad viđena slika Vesne Dedić s početka karijere, promena je neverovatna

Dakle, ovih prvih dana nove godine Vesna je na drugom kraju planete, u sunčanoj Kaliforniji. Lenka, uspešna mlada žena koja slavi 23. rođendan, već duže boravi u Los Anđelesu, gde pohađa doktorske studije. Njen izbor je biofizika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Prethodnih godina mediji su pokušavali da nagovore majku i ćerku da se slikaju zajedno, ali to je nemoguća misija jer Lenka ne voli da se eksponira. Ne bavi se javnim poslom i verovatno smatra da joj to nije potrebno.

Pročitajte: Vesna Dedić o lažnim prijateljima - Proklinjem dan kada sam ih srela i poverovala u njihove dobre namere

Vesna se u jednom trenutku čak i požalila: „U jednoj laboratoriji na UCLA (Univerzitet u Los Anđelesu) na radnom stolu stoji uramljena moja i Lenkina fotografija koju bih ja rado dala svim novinama da se malo hvalim, ali mi je zabranjeno."

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs mirko tabašević