Ispratiće je na Badnji dan: Poznato mesto sahrane majke Lene Kovačević, pretužno

Ispratiće je na Badnji dan: Poznato mesto sahrane majke Lene Kovačević, pretužno

Autor: | 03/01/2024

0

Sahrana majke Lene Kovačević

Džez pevačica Lena Kovačević danas je saopštila tužne vesti. Njena mama Nada Kovačević preminula je usled teške bolesti.

Provela je 25 godina u Radio-televiziji Srbije kao šef pravne službe i koordinator ugovora na najznačajnijim televizijskim projektima. Sarađivala je u zaštiti autorskih prava televizijskih serija i filmova koje smo voleli i danas volimo.

Ata Images

 

Ova ugledna advokatica nikada se nije eksponirala u javnosti, iako je više od pola veka provela sa Dušanom Kovačevićem, Leninim ocem i jednim od naših najcenjenijih dramskih pisaca, režisera i akademika sa kojim, osim ćerke Lene, ima i sina Aleksandra.

- Anđele moj, anđele naš, Nado. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život.

Pročitajte: Preminula majka Lene Kovačević - Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela…

- Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst.

- Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice - napisala je.

 

 

Oproštaj od Nade Kovačević je u subotu, 6. januara, u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images/M.M.

Slične Vesti

Pročitajte još