Preminula majka Lene Kovačević: Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela…

Preminula majka Lene Kovačević: Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela…

Autor: | 03/01/2024

0

Preminula majka Lene Kovačević

Velika tuga u domu Lene Kovačević. Popularna džez pevačica na Instagramu je saopštila tužnu vest, da je preminula njena majka Nada, posle duge i teške bolesti. Neutešna, oprostila se od nje crno-belom fotografijom i dirljivim rečima.

“Anđele moj… Anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela… Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj krst”, napisala je Lena u tužnoj objavi.

Boško Karanović

 

“Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice...”

Pročitajte: Nisam spremna na gubitke, trudim se da verom nadjačam strah i tugu - Lena Kovačević zabrinula emotivnim rečima upućenim majci

Lena je izuzetno vezana za svoje roditelje. Njen otac je proslavljeni dramski pisac Dušan Kovačević, dok majka Nada nije bila iz umetničke priče - ona se bavila advokaturom.

Posle premijere filma „Nije loše biti čovek“, po scenariju i režiji njenog tate, napisala je emotivnu poruku posvećenu mami, "našoj Nadi, našem osloncu, snazi, ljubavi, vrlinama koje su nekim čudom uspele da se satkaju u dami kakva si ti. I danas i svakog dana vidiš sve kroz moje oči..."

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još