Frizura, šminka i biseri: Majka Svetozara Cvetkovića proslavila 89. rođendan, Milunku sigurno niste ovako zamišljali

Frizura, šminka i biseri: Majka Svetozara Cvetkovića proslavila 89. rođendan, Milunku sigurno niste ovako zamišljali

Autor: | 11/12/2023

0

Majka Svetozara Cvetkovića proslavila 89. rođendan

Svetozar Cvetković, jedan od najcenjenijih srpskih glumaca, ne voli mnogo da otkriva detalje iz privatnog života. Taj deo njegove priče uglavnom je zatvoren za javnost i medije, osim povremenih epizoda koje objavljuje na društvenim mrežama.

ATA Images

 

Tako smo zahvaljujući Instagramu upoznali i njegovu majku Milunku.

Ona je jedna prava dama, ekonomista u penziji, a na njenom profilu možemo videti zanimljive fotografije iz svakodnevnog života. Nekad sa odmora, nekad iz šetnje gradom, a ima i porodičnih.

Instagram

 

Gospođa Milunka juče je proslavila rođendan u najlepšem društvu – sa sinovima Svetozarom i Dejanom. Izabrali su jedno boemsko mesto u prijatnoj, intimnoj atmosferi i odabranom društvu. Osim čestitki, dobila je i mnoštvo komplimenata.

Pročitajte: Klarinih slatkih šesnaest! Ćerka Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić proslavila rođendan, torta je božanstvena

Moramo primetiti da u 89. godini, koliko je napunila, izgleda zaista sjajno i da je, pored osmeha, krase vedar duh i energija. Pesma Stivija Vondera “Isn't she lovely”, koja se čuje u Cveletovom storiju nastalom tokom zabave, sjajno je opisuje.

Instagram

 

Proslavljeni glumac rođen je u Beogradu, gde su se njegovi roditelji, koji su inače rodom iz Leskovca, preselili pre nego što su on i brat ugledali svet. Otac Stefan bio je univerzitetski profesor, a majka, kao što smo već pomenuli, ekonomista.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin