Lepa Brena otkrila najveću želju: U novoj godini volela bih da dobijem unuku

Lepa Brena otkrila najveću želju: U novoj godini volela bih da dobijem unuku

Autor: | 02/12/2023

0

Lepa Brena bi volela da dobije unuku

Bliži se kraj godine, svode se računi iz prethodnih meseci, prave se planovi za ono što nas čeka u skorijoj budućnosti, a pred praznike svako od nas ima bar jednu želju. Lepa Brena je u razgovoru za „Kurir“ otkrila šta očekuje od 2024, koja je na vratima. Godina za nama bila je, kaže, kreativna i izazovna, ali i naporna.

Instagram

 

- Mi, profesionalni pevači, živimo kao sportisti: moramo da budemo u top formi, ne smemo da se prejedamo kako bismo mogli da uđemo u kostime, ne smemo da budemo poročni... Ali, ja volim da popijem čašu vina i da se družim sa ljudima koji imaju dobru energiju - istakla je folk diva.

Pročitajte: Bez filtera i šminke, sasvim prirodno - Lepa Brena u krupnom kadru pokazala lice, a onda je krenula lavina komentara

Iza nje su brojni nastupi, nove kolekcije brenda „Lady B“ koji osvaja region, dosta posla. Na pitanje šta očekuje na privatnom planu Brena je odgovorila:

Dalibor Danilović

 

- Volela bih da imamo više unučića. Svi mi smo nekako najsrećniji kada se igramo sa našim unucima. Tako da se nadam da će, osim muških, biti i neka devojčica.

Pročitajte: Zorica Nakić maksimalno ispoštovala Lepu Brenu - Gest Filipove mame oduševio javnost

Posinak Filip Živojinović i njegova supruga Aleksandra Prijović podarili su joj unuka u martu 2019. godine. Aleksandar je već veliki dečak i sigurno bi voleo da dobije društvo, ko zna, možda Brenu iznenade i sinovi Stefan i Viktor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti