Sad je ljubi neko drugi: Zašto je pukla ljubav između Mirjane Karanović i dve decenije mlađeg kolege

Sad je ljubi neko drugi: Zašto je pukla ljubav između Mirjane Karanović i dve decenije mlađeg kolege

Autor: | 24/11/2023

0

Bivši dečko Mirjane Karanović bio je njena velika ljubav

Dugo se spekulisalo o ljubavnom životu Mirjane Karanović, s obzirom na to da je vrsna glumica čitave karijere pričala o svojim ulogama, a nešto manje o intimi. Ipak, pravilo da svoju privatnost zadrži uvek za sebe prekršila je na svom Instagram profilu, kad je navodno pokazala svog novog dečka.

Petar Đorđević

 

Par se javio iz Tivta, gde Mira gostuje sa predstavom „Petrijin venac“, a ispod objave nizale su se čestitke njoj i misterioznom muškarcu. 

Instagram

 

Vrsna glumica se nikada nije udavala, ali doživela je velike ljubavi o kojima mogu da se napišu najlepši romani. Poseban muškarac sa kojim su je godinama povezivali jeste dvadeset godina mlađi kolega Ermin Bravo.

Pročitajte: 20 godina mlađi - Ovaj glumac osvojio je srce Snežane Dakić posle razvoda, svi ga znate iz popularne serije FOTO

Mira je upoznala Ermina u Sarajevu kada su pripremali predstavu „Noževi u kokošima“. U predstavi su glumili strastvene ljubavnike, a ta energija pretočila se i na njihove privatne živote. 

Instagram

 

‒ Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala ‒ rekla je svojevremeno Mira u intervjuu za „Gloriju“.

Pročitajte: Promena je očigledna - Danica Ristovski u društvu mlađeg muškarca, Lazar na metar od nje

Nastavili su da sarađuju na sceni u drugim predstavama i nisu više mogli da ignorišu varnice koje su bile među njima. Velika ljubav se rodila tada, ali nažalost ona nije opstala.

O razlozima se može spekulisati, i odgovor definitivno nećemo nikada saznati, ali ono što je sigurno jeste da se niko nije ogrešio o drugog i da su se rastali kao civilizovani ljudi.

Instagram

 

Mira i Ermin su nastavili da sarađuju i neguju prelepo prijateljstvo. O tome svedoći i njegova izjava kako on i Mira obožavaju da rade zajedno, i da uvek traže način da sarađuju.

‒ Nadam se da će toga biti još puno i da nikad nećemo prestati da radimo zajedno. To je partnerstvo za koje se nadam da je doživotno ‒ rekao je svojevremeno glumac.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin