Ova fotografija kida dušu! Milica Pavlović u zagrljaju majke Mirjane, sve je moglo da bude drugačije

Ova fotografija kida dušu! Milica Pavlović u zagrljaju majke Mirjane, sve je moglo da bude drugačije

Autor: | 10/11/2023

0

Milica Pavlović više puta je govorila o svom detinjstvu i odrastanju uz baku i deku, sa kojima je ostala jer su se njeni roditelji rano razveli. Sa ocem je ostala u dobrim odnosima, ali, kada je u pitanju majka Mirjana Đorđević, kruže različite priče.

Mina Dishlenkovich

 

Mirjana je ostavila bebu od tri meseca kod svekra i svekrve u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca. Od tada je, navodno, svega nekoliko puta videla ćerku. Odnos sa majkom tema je koja intrigira javnost otkako se Milica pojavila na sceni.

Pročitajte: Lice žene koju svi žele da vide - Ovo je Mira, majka Milice Pavlović

– Ona je u početku posle razvoda dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede - ispričala je svojevremeno.

Youtube printscreen

 

Kako je tada istakla, nisu se videle više od deset godina. No, možda je u pitanju i splet životnih okolnosti, jer je posle razvoda od njenog oca Dragoslava Mirjana otišla da radi u Švajcarsku. Postoji mnogo verzija priče. U svakom slučaju, kada je popularna pevačica nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića otkrila je da sa majkom nije u kontaktu.

Privatna arhiva/Facebook

 

Nedavno se na internetu pojavila slika Mirjane Đorđević. Odmah se, naravno, povela polemika da li folk zvezda liči na nju. Sada smo pronašli i jedinu zajedničku fotografiju Milice Pavlović sa majkom, pa možete sami da procenite.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mina Dishlenkovich