Dok je bivši muž tuži, ona uživa pored pravog Apolona: Ovo je ljubav Tatjane Dragović, starija je od njega 12 godina

Dok je bivši muž tuži, ona uživa pored pravog Apolona: Ovo je ljubav Tatjane Dragović, starija je od njega 12 godina

Autor: | 04/11/2023

0

Bivša supruga Gorana Ivaniševića zabavlja se sa prelepim muškarcem

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, ponovo se našao u žiži javnosti nakon objave o klimavom odnosu sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović, s kojom ima dvoje dece, Amber Mariju i Emanuela.

Profimedia

 

Ivanišević je podigao niz tužbi protiv bivše supruge, piše Nacional. Tužio je i ćerku jer traži pola luksuznog stana koji joj je darovala Tatjana Dragović.

Pročitajte: Goran Ivanišević tužio rođenu ćerku - Ovo je prelepa Amber, znamo i čime se bavi

I dok se naslovnice o njihovom lošem odnosu ponovo pune, Tatjani utehu pruža Vlaho Arbulić, sa kojim je u godinama u vezi.

Instagram

 
 

Tatjana i muzičar upoznali su se u jednoj teretani, a vezu su ozvaničili godinu dana nakon finalizacije njenog razvoda.

Pročitajte: Goran Ivanišević od bivše žene traži polovinu ovog stana - Pogledajte kako izgleda 210 kvadrata čistog luksuza

Ubrzo nakon ozvaničenja veze na svet je došla njihova ćerka Luce, i Instagram je pun prelepih zajedničkih fotografija.

Instagram

 

Inače, Tatjana je starija od Vlaha 12 godina, a kad su se upoznali, on je i dalje studirao, međutim, po svemu sudeći, ta razlika u godinama nije im predstavljala prepreku u odnosu.

Instagram

 

Smatraju se jednim od najlepših parova Hrvatske, a kako se snalazi kao roditelj, Vlaho je otkrio u razgovoru za Story.hr.
 
'Ja bih rekao da sam ja stroži roditelj. Mislim, ja sam isto tako i nežan roditelj, ali volim da je ta nežnost unutar nekakvih zdravih i postavljenih granica. Volim se držati granica generalno jer mislim da jednom kada ih postaviš na jedan zdrav način, onda je lakše i jednoj i drugoj strani da plivaju u svemu tome', rekao je 33-godišnji muzičar.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia