Premijerna šetnja crvenim tepihom: Monika Beluči više ne krije novog dečka

Premijerna šetnja crvenim tepihom: Monika Beluči više ne krije novog dečka

Autor: | 22/10/2023

0

Njen bivši muž ne prestaje da juri mlađe, a ona se odlučila za jednog genijalca od kojeg je deli neznatna razlika u godinama. Monika Beluči, italijanska filmska diva i decenijama „femme fatale“ sedme umetnosti, ovih dana je specijalna gošća Festivala u Rimu, a crvenim tepihom prošetala je sa novim dečkom.

Pročitajte: Nega Monike Beluči - Tajna je tako jednostavna

Lepa glumica odabrala je glamuroznu ceremoniju u svojoj zemlji za prvo javno pojavljivanje sa čuvenim rediteljem Timom Bartonom.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

Iza američkog sineaste je bezbroj dobro poznatih naslova, uglavnom sa Džonijem Depom, jedan brak i dete sa Helenom Bonam Karter. Da je u vezi sa Monikom počelo je da se šuška još pre godinu dana, kada mu je uručila nagradu na smotri u Lionu.

No, potvrde da su zajedno nije bilo sve do pre nekoliko večeri, kada su se držali za ruke poput zaljubljenih tinejdžera i pozirali fotografima. Bili su opušteni, nasmejani i zagrljeni, što znači da ljubav cveta.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

Monika je, primetili su mnogi, malo promenila imidž. Sada ima nešto svetliju boju kose, možda i zbog rada na novom filmu. Napravila je i mali iskorak u stajlingu – iako je najčešće viđamo u crnim kombinacijama, u Rimu je nosila dugačku sivu haljinu, kao i torbicu njenog omiljenog brenda „Dolce & Gabbana“.

Pročitajte: Ne zna se koja je lepša - Monika Beluči sa ćerkom Devom na naslovnoj strani Voga

Posle razvoda od Vensana Kasela 2013. godine, Monikin ljubavni život bio je pod velom tajne. Izlazila je sa francuskim umetnikom Nikolasom Lefevrom, ali romansa nije potrajala. Sa Kaselom ima dve ćerke, Devu i Leoni. Barton je u dugoj i burnoj vezi sa Helenom Bonam Karter dobio sina Bilija Rejmonda.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

Dakle, oboje su se ostvarili u ulozi roditelja, iza njih su uspešne karijere, i sada mogu da se opuste i prepuste svim čarima koje pruža ljubav u poznijem životnom dobu. Posle prve zajedničke šetnje rimskim crvenim tepihom usledila je i druga, već naredne večeri, pred projekciju filma o Mariji Kalas.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti