Proročanstvo se obistinilo, svi je znaju i vole: Devojčica sa slike danas slavi 63. rođendan, da li je prepoznajete

Proročanstvo se obistinilo, svi je znaju i vole: Devojčica sa slike danas slavi 63. rođendan, da li je prepoznajete

Autor: | 20/10/2023

0

Devojčica sa slike danas je velika muzička zvezda

Kada je imala 14 godina, na pragu njene porodične kuće u Bosni pojavio se stariji čovek koji je zatražio čašu vode. Odmah je potrčala da mu pomogne i ponudila mu doručak. Rekao je njenoj majci: „Vaša ćerka biće jako, jako poznata. Daleko, naširoko. Poznatija i od Tita.“ Tada je pomislila da je to čista glupost...

Privatna arhiva

 

Posle čuvenog koncerta na stadionu u Bugarskoj posetila je proročicu baba-Vangu, koja joj je otkrila da je pet godina ranije u svojoj knjizi zabeležila da će se pojaviti „žena srebrne kose, koja će sleteti sa neba“. A ona je na svoj nastup zaista sletela – stigla je helikopterom.

Pročitajte: Bivšeg dečka Lepe Brene danas gledate u Skupštini - Bila je moralna žena, viđali smo se u Zrenjaninu

Na ovaj dan punila je i beogradsku Arenu. Jer, ovaj dan je poseban. Verovatno već znate o kome je reč i ko je devojčica sa slike... Lepa Brena slavi 63. rođendan.

Profimedia

 

Veselo je u njenom domu na Bežanijskoj kosi. Brojni fanovi čestitaju joj preko društvenih mreža, nisu je zaboravile ni kolege, a na Instagramu se pohvalila buketom ruža koji je verovatno dobila ili od supruga Bobe Živojinovića ili od nekog od sinova.

Instagram

 

Jednom prilikom otkrila je da ne voli da pravi veliku pompu oko svog rođendana.

- Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena kao ja, nastojeće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam, jer sam svesna svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Inače, nisam ljubitelj svojih rođendana, više volim tuđe i dečje. Jedino mesto na kome volim da budem u centru pažnje jesu moji koncerti, sve drugo mi je previše.

Privatna arhiva

 

Sa pompom ili bez nje, pridružujemo se čestitkama i upućujemo najlepše želje jednoj od najvećih balkanskih zvezda svih vremena.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva

Najnovije vesti