Sanja Marinković otvorila dušu: Pala sam u nesvest kad sam čula dijagnozu

Sanja Marinković otvorila dušu: Pala sam u nesvest kad sam čula dijagnozu

Autor: | 17/10/2023

0

Ispovest Sanje Marinković o temi koja je i dalje boli

Sanja Marinković pre tri godina izgubila je oca, koji se osam nedelja borio sa opakom bolešću. Bila je veoma vezana za tatu i još ne može da se pomiri sa ovim velikim gubitkom. Voditeljka je sada smogla snage da progovori o bolnoj temi.

ATA Images

 

- Postoje rane koje nikad neće da zarastu, na primer, kada mi je krajem godine preminuo tata. To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to se desilo iznenada, bukvalno preko noći. U trenutku kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca - ispričala je Sanja u emisiji „Premijera - vikend specijal“.

Pročitajte: Sin Sanje Marinković već je veliki momak, a iza njegovog imena krije se jedna neobična priča

Voditeljka je pokušala da pomogne ocu na sve moguće načine i sve je učinila kako bi se izlečio.  

- Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, šta god da mi je trebalo uvek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, novac nije bio problem, ali, nažalost, leka nije bilo - otkrila je Sanja.

Nebojša Nišić

 

Dodala je da joj u vreme praznika otac najviše nedostaje, jer je on uvek bio pravi domaćin koji je poštovao tradiciju i sve običaje.

Pročitajte: Modni okršaj bivših drugarica - Sanja Marinković i Vesna Dedić u belim haljinama, koja vam je lepša?

- U vreme praznika nedostaju mi oni koji su moju porodicu zauvek napustili. Moj tata je u maniru dobrog domaćina bio zadužen za poštovanje tradicije i svih običaja i mama se uvek oslanjala na njegovu požrtvovanost. Nedostaje nam svakim danom sve više i nije istina da vreme leči rane na srcu i u duši, naprotiv - rekla je Sanja Marinković.

Dalibor Danilović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin