Ceca, Prija, a sad i Dragana Mirković: Karleuša objavila fotografiju pevačice, poručila samo jedno

Ceca, Prija, a sad i Dragana Mirković: Karleuša objavila fotografiju pevačice, poručila samo jedno

Autor: | 11/10/2023

0

Jelena Karleuša i Dragana Mirković godinama podržavaju jedna drugu

Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, ovih dana na Instagram profilu pevačice Jelene Karleuše sve vrvi od oštrih komentara na račun koleginica, bilo pozitivnih, bilo negativnih.

Pre svega Karleuša je pohvalila rad Milice Pavlović, s kojom je snimila duetsku pesmu na novom albumu, a s obzirom na to da se obe često pojavljuju zajedno na društvenim događajima, reklo bi se i da vreme van kamera provode zajedno.

Instagram

 

Na red je došao i koncert Aleksandre Prijović u beogradskoj Areni, koji je Jelena oštro komentarisala, a onda se u javnosti pojavio snimak Karleušine rasprave sa Cecom Ražnatović u sudnici, o kome je takođe pisala javno u svojim objavama.

Boško Karanović

 

Na Instagram profilu pop dive zatim se pojavilo još jedno lice s javne scene, a to je Dragana Mirković koja je zakazala koncert u Areni za 29. decembar, a karte su planule pa je pevačica zakazala još jedan nastup dan kasnije.

– Ako neki sa dve poznate pesme i dve godine karijere prodaju tri Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji...

Pročitajte: Hitno saopštenje Aleksandre Prijović povodom sporne izjave da nije samo srpska pevačica

– Ovako se to radi, bez plaćene Jutjub kampanje, lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada evra u reklamu i iskakanje iz frižidera – bez ikakve reklame već dve rasprodate Arene! Ej? Nastaviće se! Napred Dragana! – napisala je Jelena na Instagramu i podržala koleginicu, kao što su to uradili i mnogi drugi estradni umetnici.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još