Zvali su ga „otrov za manekenke”, nije mu odolela ni Ana Mihajlovski: Pogledajte kako danas izgleda Sandi Cenov, mnogo toga se promenilo

Zvali su ga „otrov za manekenke”, nije mu odolela ni Ana Mihajlovski: Pogledajte kako danas izgleda Sandi Cenov, mnogo toga se promenilo

Autor: | 06/10/2023

0

Izgled Sandija Cenova iznenadio


Sandi Cenov bio je poznat još devedesetih godina, ali tek nakon hita „Malena” postao je miljenik pripadnica ženskog pola. Svojim burnim i zanimljivim ljubavnim životom punio je medijske stupce, i svojevremeno su ga nazivali „otrovom za manekenke”. Na hrvatskog pop pevača ni mnoge poznate dame nisu ostale imune, među njima i Ana Mihajlovski.

Instagram

 

U jeku popularnosti muzičar se gotovo potpuno povukao iz javnog života, da bi se kasnije vratio muzici. Izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, gde možemo da vidimo kako veliki zavodnik izgleda danas.

Instagram

 

Sandi danas živi mirnim porodičnim životom sa suprugom Ilinom. Ilinu je poznavao samo tri meseca pre prelepog venčanja na Baliju 2005. godine, i jednostavno je znao da je to prava odluka.

Pročitajte: Ljubav pregazila razvod - Porodične fotografije Ane Mihajlovski oduševile, i Mirko je tu, baš se vole (foto)

I ispostavilo se da je bio u pravu – u međuvremenu su dobili ćerku Zaru i sina Mikulu, a iako se retko zajedno pojavljuju na događajima, oni važe za jedan od najskladnijih hrvatskih parova.

Instagram

 

Međutim, sudeći po slikama na Instagramu, gde ima velik broj pratilaca, Sandi nije dozvolio da se opusti što se izgleda tiče. I dalje održava odličnu figuru, ali imidž je znatno promenjen. Pustio je bradu koja je seda, ali mu odlično stoji. Tu su i brojne tetovaže, koje doprinose njegovom novom stilu. A sudeći po brojnim komplimentima koje dobija na slikama, posebno od dama, svako se slaže da je poput dobrog vina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još