Ćerka Željka Mitrovića rekla DA, kazahstanac Ilija na dijamanstki prsten potrošio bogatstvo

Ćerka Željka Mitrovića rekla DA, kazahstanac Ilija na dijamanstki prsten potrošio bogatstvo

Autor: | 27/09/2023

0

Ćerka Željka Mitrovića rekla da kazahstancu Iliji

Iako su mnogi očekivali da će se uskoro začuti svadbena zvona, Kristina Mitrović raskinula je početkom godine sa intrigantnim kazahstancem Ilijom, a on je tom prilikom na Instagramu objavio: „Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.“

Instagram

 
 

Međutim, sa prvim danima maja Ilija Riskin vratio se u život ćerke Željka Mitrovića, a ona na njegov Instagram profil. Mladi par nastavio je tamo gde je stao pre nekoliko meseci.

Pročitajte: Sušta suprotnost Iliji - Ovo je dečko mlađe ćerke Željka Mitrovića, skromni Amerikanac doktor Šon

Kristina se pohvalila novim romantičnim gestom velikodušnog izabranika – skupocenim prstenom britanske juvelirnice “Graff” specijalizovane za dijamante.

Instagram

 

“Da”, napisala je kratko Kristina na Instagramu uz fotografiju prelepog prstena vrednog nekoliko desetina hiljada dolara.

Instagram

 

Iako su dugo u vezi, o mladom Kazahstancu nismo znali gotovo ništa. Pisalo se da je Rus, Ukrajinac, da je sin izvesnog „kralja uranijuma“, ali jedno bi trebalo da bude sigurno – na računu ima čitavo bogatstvo.

Na Instagramu se predstavlja kao Don czar sheikh of London, a dok nije zaključao profil, mogli smo da vidimo da vodi lagodan život, da uživa u luksuzu i da je novac, otprilike, jedino božanstvo kojem se klanja.

Instagram

 

Ilija Riskin rođen je 20. juna 1995. godine, živeo je u Alma Ati u Kazahstanu, bavio se veslanjem, a završio je Stowe School u Engleskoj, gde je i upoznao Kristinu. Poslednjih godina njegova adresa je London.

Opsednut je skupim satovima, automobilima, luksuznom garderobom, restoranima, na skoro svim fotografijama pozira sa tompusom, a takav stil života podrazumeva i šampanjac Dom Perignon.

Pročitajte: Kontroverzni zet Željka Mitrovića javno se obratio Novaku Đokoviću - Velike pare su u igri

Na jednom od njegovih postova na Instagramu stoji rečenica koju Toni Montana, odnosno Al Paćino, izgovara u filmu „Lice s ožiljkom“: „First you get the money, than you get the power, then you get the woman”. U slobodnom prevodu: Prvo stekneš novac, onda moć, a potom ženu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti