Problemi u raju Amidžića i devojke Mine: Svaki dan je borba za Ognjenovu pažnju i ljubav

Problemi u raju Amidžića i devojke Mine: Svaki dan je borba za Ognjenovu pažnju i ljubav

Autor: | 28/08/2023

0

Devojka Ognjena Amidžića otkrila kako im izgledaju jutra

Nakon što je objavljeno da se Ognjen Amidžić razvodi od manekenke Danijele Dimitrovske, voditelj je potvrdio da je u emotivnom odnosu sa Minom Naumović, kolegicinom iz emisije Ami G show. Zaljubljeni par je ubrzo počeo da objavljuje trenutke sa njihovih putovanja i njihovog prelepog stana, ali prema poslednjoj Mininoj objavi, u domu Amidžić-Naumović svakog jutra je „drama“.

Instagram

 

Mina i Ognjen dom dele sa psom Čakom, a voditeljka je pokazala kako izgleda svako jutro sa njihovim krznenim prijateljem. Čini se da je pas izuzetno vezan za Ognjena, jer ga uvek isprati na posao i nastavi da leži na vratima, vidno tužan jer je njegov vlasnik napustio dom.

Pročitajte: Zbog nje se razveo? Ovo je NOVA DEVOJKA Ognjena Amidžića, svakog utorka je gledate na Pinku! Voditelj potvrdio vezu

 

– Čim Ognjen izađe na vrata, Čaka je ovakav. U ovoj kući je generalno borba za Ognjenovu ljubav i pažnju – našalila se Mina uz fotografiju Čake koji leži na ulaznim vratima.

Instagram

 

Ognjen je inače nedavno otkrio kako je to raditi sa devojkom u istoj emisiji.

–  Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna – rekao je Ognjen u emisiji "Premijera".

Instagram

 

Podsetimo, Ognjen Amidžić  mesecima uživa u vezi sa koleginicom, i isprva su krili odnos. Različite pretpostavke da je njihov odnos počeo dok je Amidžić bio oženjen čovek navele su javnost da stane na stranu Ognjenove sada već bivše supruge Danijele.

Pročitajte: Ognjene, šta kažeš na ovo? Danijela Dimitrovska konačno u javnosti sa novim dečkom

 

Međutim, u međuvremenu je i lepa manekenka našla svoju ljubavnu sreću i to u biznismenu Jevremu Kosniću, i ubrzo nakon što se Danijela iselila iz doma koji je delila sa Amidžićem, počela je da se pojavljuje u javnosti sa novim dečkom.

Mirko Tabašević

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti