Njemu je posvetila pesmu Nevera: Vesna Zmijanac ludo volela poznatog pevača, on je prevario sa koleginicom

Njemu je posvetila pesmu Nevera: Vesna Zmijanac ludo volela poznatog pevača, on je prevario sa koleginicom

Autor: | 24/08/2023

0

Ljubav Vesne Zmijanac bio je njen kolega pevač

U autobiografskoj knjizi, koja nosi naziv velikog hita „Kad zamirišu jorgovani“, Vesna Zmijanac osvrnula se na muškarce koji su u njenom ljubavnom životu ostavili najviše traga. Ipak, jedno ime je prećutala...

Dušan Petrović

 

Najzanimljiviji delovi knjige nesumnjivo su oni koji se tiču Vesninih veza sa moćnim muškarcima. Među velikim ljubavima folk zvezde bio je i sin vlasnika kompanije „Simens”, sa kojim se zabavljala dok je živela u Beču, pre nego što je počela da peva. Mnogi ne znaju za tu epizodu iz njenog uzbudljivog života.

Pročitajte: Vesna prvi put o braku sa Kemišom - Samo sam sa njim imala svadbu i bila mlada

Pisala je i o vezi sa Miloradom Vučelićem, u to vreme šefom socijalista u parlamentu, doduše, nije ga imenovala, već ga pominje kao „onog koji me je zvao Veco”.

ATA Images

 

U autobiografiji Vesne Zmijanac nećete naći ime njenog kolege, iako se poznavaoci estradnih prilika sećaju i tvrde da je i te kako obeležio njen emotivni život. Reč je o pevaču Halidu Muslimoviću.

– Kada je Halid izdao album „Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, posle čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam ja njemu posvetila pesmu „Nevera moja bio si ti” – ispričala je jednom prilikom folk zvezda.

 

 

Pričalo se da je ljubavi Vesne Zmijanac i Halida Muslimovića presudila pevačica Zlata Petrović. Godinama kasnije čuveni Plavi čuperak oženio se koleginicom Adelisom Hodžić, a Vesna Zmijanac udala se za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sadašnjeg muža Zorice Brunclik.

Printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Petrović za Story

Pročitajte još

Najnovije vesti